News Flash:

Anamaria Prodan a fost data in judecata de catre Corina Caciuc si Reghecampf. De ce se revoltă cuplul

10 Martie 2022
709 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Divortul dintre Anamaria Prodan si Reghecampf sta pe un butoi de pulbere, din nou. Daca pana acum, antrenorul a decis sa treaca cu vederea toate afirmatiile pe care Ana le-a facut cu privire la iubita lui, de data asta, Reghe si Corina au mers mult mai departe si au ales sa o actioneze in instanta pe impresara.

Potrivit Spy News, la instanta de judecata se afla deja un dosar in care apare numele Aneimaria Prodan. Potrivit aceleiasi surse, impresara ar fi fost data in judecata de catre Reghecamp, dar si de catre iubita lui, Corina Caciuc. Reghecampf a incercat ca prin intermediul podcastului sa mai aplaneze situatia, dar se pare ca nu a reusit.

Anamaria a fost mai furioasa ca niciodata si nu s-a lasat pana cand nu a aruncat cu vorbe dure la adresa Corinei. Si pana acum, sexy impresara a folosit anumite replici la adresa ei, a povestit despre studiile pe care aceasta le are, dar si despre ocupatia ei dinainte de a-l cunoaste pe Reghecampf. Corinei i s-a umplut paharul, iar cu ajutorul lui Reghecampf vrea sa isi faca dreptate. 

Am luat in calcul, impreuna cu avocatii mei, sa ma apar in fata oricarui atac denigrator. Noi voi accepta nimanui – si nu doresc sa nominalizez pe cineva anume – sa ma nedreptateasca, sa-mi creioneze o imagine falsa, deformata', mai spune iubita lui Reghe.


Sotul Anamariei Prodan este convins ca nimeni si nimic nu-l va putea desparti de Corina, femeia care il va face tata pentru a treia oara.

„Nu fac cinste nimanui, nu numai in cazul Corinei. Corina cunoaste faptul ca sunt alaturi de ea si ca oricand o voi proteja, imi voi proteja familia! Nimic, niciodata, nu ne-ar putea desparti!', a declarat Laurentiu Reghecampf pentru sursa mai sus mentionata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006079 (s)