News Flash:

La ce dieta a apelat Gina Pistol pentru a topi kilogramele acumulate in timpul sarcinii

2 Februarie 2022
656 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

A trecut aproape un an de cand Gina Pistol a devenit mamica. Pe cat de frumoasa a fost si este aceasta perioada, pe atat de solicitanta este. Asa cum era de asteptat, Gina Pistol a acumulat ceva kilograme in timpul sarcinii, dar are de gand sa regleze situatia. Iubita lui Smiley a inceput deja primele antrenamente, la care a adaugat si dieta.

Gina Pistol a fost intotdeauna considerata una dintre cele mai atractive vedete de sex feminin din Romania. Acest lucru se datoreaza atat trasaturilor sale fizice, cat si corpului bine lucrat. Recent, aceasta a postat pe Instagram o fotografie de dinainte de sarcina si a intrebat-o pe Carmen, antrenorul ei personal, in cat timp poate ajunge la aceeasi forma. Ea a mentionat ca in acest moment cantareste nu mai mult de 63 de kilograme. Pentru a ajunge la rezultatul dorit, Gina are de muncit aproximativ zece saptamani. Carmen Fit, antrenoarea la care apeleaza toate vedetele i-a promis ca i va duce in punctul pe care si-l doreste, asa ca frumoasa prezentatoare nu a mai stat pe ganduri si s-a apucat de treaba.


Iubita lui Smiley a povestit ca dimineata mananca un castron de salata orientala de 300 de grame. Ulterior bea 500 ml de ceai verde cu lamaie. La pranz mananca 300 de grame de chiftelute cu hrisca si 50 de grame de sos tzatziki, iar la cina mananca o portie de ficatei de pui cu piure de legume si salata de varza. Per total, zilnic consuma 1200 de calorii, printre mese avand si gustari, mai exact fructe.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008098 (s)