Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 41    0

Sase ani de la moartea lui Marin Moraru. Sotia marelui actor pastreaza vie povestea de dragoste pe care au trait-o: „N-am avut probleme…”

Sase ani de la moartea lui Marin Moraru

Marin Moraru a fost unul dintre cei mai mari actori de la noi din tara, care a plecat dintre noi in urma cu sase ani. A lasat in urma o multime de lacrimi si regrete, dar mai ales o sotie indurerata, care trebuie sa se descurce singura la batranete. Nu poate uita niciodata clipele petrecute alaturi de sotul ei, langa care a invatat sa iubeasca si a stat peste 50 de ani.

Sase ani fara Marin Moraru
Marin Moraru a fost unul dintre marii actori ai Romaniei, care a reprezentat cu mandrie Generatia de Aur. A plecat din aceasta lume in 2016, la venerabila varsta de 79 de ani. S-a retras din viata publica cu cativa ani inainte de a ne parasi, pe motiv ca nu se mai face teatru ca pe vremuri si nu se mai regasea in aceasta industrie.

A murit dupa o lunga suferinta din cauza unei boli grave, lasand in urma o multime de oameni care l-au iubit, dar si o sotie indurerata. Aceasta se pregateste acum sa dea de pomana pentru sufletul adormitului, iar anul viitor va face o pomana mare, de sapte ani, asa cum spune traditia. Este pregatita pentru o cheltuiala mare, pentru ca vrea sa il cinsteasca asa cum se cuvine.

”Au trecut 6 ani de cand nu mai este… O sa fac pachete sa impart si o sa merg la mormant la Bellu, dar parastasul mare il fac la anul, cand se implinesc 7 ani de cand a urcat la cer. Atunci o sa fac asa cum se cuvine, cum cere datina… La parastasul de 7 ani se cheltuie ca pentru o nunta”, a declarat Lucia Popescu-Moraru, pentru FANATIK.

Poveste de iubire speciala
Marin si Lucia s-au iubit peste 50 de ani, cand amandoi erau foarte tineri. Celebra voce de la radio era eleva de liceu cand l-a cunoscut pe Marin Moraru si, de atunci, a fost singura femeie din viata marelui actor. S-au iubit nebuneste si impreuna au trecut prin multe, pana cand moartea l-a rapus pe regretatul actor.

Lucia Popescu-Moraru a dezvaluit care a fost secretul relatiei lor. Omul de radio a recunoscut ca intelegerea a fost cheia, avand in vedere ca sotul ei era foarte solicitat si, astfel, a trebuit sa accepte statutul de sotie a unei celebritati. Recunoaste ca au mai fost momente de ratacire, in care actorul si-a mai pierdut cumpatul, dar i-a inteles fiecare scapare si l-a sustinut, pentru toate iubirea pe care i-a oferit-o.

„Cand stai langa un actor, indiferent ca este un actor foarte mare, de fapt langa orice fel de artist, trebuie sa accepti unele provocari pe care ti le da aceasta calitate de sotie a unei personalitati. Pentru ca mai ales actorii, au si ei trairile lor, in perioada de realizare a unui rol sunt mai nervosi sau au momente de angoasa, dar intelegerea conteaza foarte mult. Noi n-am avut probleme majore in casnicia noastra, ne-am casatorit foarte tineri, eu eram inca la liceu“, declara Lucia Popescu-Moraru.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu