News Flash:

Liam Neeson, marturisiri dureroase la 13 ani de la pierderea sotiei. Actorul ar fi prevestit moartea: “Scumpo, nu-ti mai revii din asta!”

5 Septembrie 2022
516 Vizualizari | 0 Comentarii
Liam Neeson marturisiri dureroase la 13 ani de la pierderea sotiei Actorul ar fi prevestit moartea Scumpo nu ti mai revii din asta

Liam Neeson este unul dintre cei mai cunoscuti actori din lume. Desi mereu s-a bucurat de succes si a fost un om iubit, viata nu a fost tocmai roz si s-a schimbat de cand sotia lui a murit tragic. A stiut ca nu va supravietui, dar niciodata nu a putut accepta ideea ca ea nu mai este printre noi si inca o asteapta acasa.

Accident fatal pe partie
Natasha Richardson a avut parte de un sfarsit tragic, in urma cu 13 ani. Marea actrita a murit in urma unui accident pe partie, despre care nu s-a gandit ca ar fi fatal. A mers alaturi de unul dintre fiii sai la statiunea de schi Mont Tremblant din Quebec, Canada, unde a urcat pe partie, desi nu stia sa schieze.


S-a dezechilibrat si s-a lovit tare la cap, dar la sosirea ambulantei, a refuzat sa se duca la spital, pe motiv ca se simte bine si se va recupera rapid. Ea chiar l-a sunat pe actor din camera de hotel si radea de aceasta intamplare, fara a se gandi ca, doua zile mai tarziu, avea sa nu se mai trezeasca niciodata si sa lase in urma o familie indurerata.

Liam Neeson a stiut ca sotia lui va muri
Natasha a ajuns, ulterior, la spital, unde a viztat-o si Liam. Acesta i-a spus ca nu o sa mai scape cu viata dupa aceasta cazatura si simtea ca i-a sosit sfarsitul sotiei sale.L iam Neeson a decis deconectarea de la aparate a sotiei sale, care a salvat trei vieti, organele el ajungand la persoanele care aveau mare nevoie de ele. Astfel, marele actor a simtit ca sotia lui inca traieste.

“M-am dus la ea si i-am spus ca o iubesc si i-am zis: «Scumpo, nu-ti mai revii din asta, te-ai lovit la cap»”, a spus el.

Niciodata nu a putut accepta ideea ca ea nu mai este si, chiar si dupa 13 ani, inca o mai asteapta sa vina acasa. Actorul nu a putut trece niciodata peste decesul sotiei sale, care l-a facut cel mai fericit barbat in cei 16 ani de casnicie, in care amandoi au invatat ce este iubirea adevarata. I-a ramas fidel toata viata si de cand aceasta l-a parasit a ales sa stea departe de lumina reflectoarelor.

“Se spune ca cel mai greu lucru din lume este sa pierzi pe cineva pe care il iubesti. Sotia mea a murit pe neasteptate. Ea mi-a adus atat de multa bucurie. Ea a fost totul pentru mine. Acei 16 ani in care am fost sotul ei m-au invatat cum sa iubesc neconditionat. Trebuie sa ne oprim si sa fim recunoscatori pentru sotii nostri. Pentru ca, intr-o zi, cand iti vei ridica privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo”, a marturisit actorul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004838 (s)