News Flash:

Credite nebancare cu istoric negativ: Obțineți un împrumut nebancar cu istoric negativ - este ușor! 

5 Septembrie 2022
334 Vizualizari | 0 Comentarii
credite nebancare cu istoric negativ

Un credit neperformant poate fi ca o greutate în jurul gâtului, împiedicându-vă să vă atingeți obiectivele financiare. Dar nu trebuie să fie așa! Există o mulțime de opțiuni de credite nebancare cu istoric negativ pentru persoanele cu credit rău. În această postare pe blog, vom explora unele dintre cele mai bune împrumuturi pentru credite neperformante, astfel încât să puteți obține banii de care aveți nevoie fără să vă rupeți portofelul.

Motivele pentru care scorul dvs. de credit poate fi scăzut

Nu este un secret că scorul de credit este important. Un scor de credit bun vă poate ajuta să obțineți aprobarea pentru împrumuturi și carduri de credit și vă poate ajuta chiar să obțineți o rată a dobânzii mai mică. Pe de altă parte, un scor de credit scăzut poate îngreuna obținerea aprobării pentru credite și poate duce la rate ale dobânzii și comisioane mai mari.

Deci, ce puteți face dacă scorul dvs. de credit este mai mic decât v-ați dori? Iată câteva motive posibile pentru care scorul dvs. de credit poate fi scăzut și ce puteți face în acest sens.

 Aveți prea multe datorii

Unul dintre cei mai mari factori care vă afectează scorul de credit este raportul dintre datorii și venituri. Acesta este procentul din venitul dumneavoastră care se duce spre plata datoriilor, cum ar fi cardurile de credit, împrumuturile și alte plăți lunare.

Dacă aveți foarte multe datorii, raportul datorii-venituri va fi ridicat, iar acest lucru poate duce la un scor de credit mai mic. Pentru a vă îmbunătăți raportul datorii-venituri, puteți fie să vă creșteți veniturile, fie să vă reduceți datoriile. Dacă nici aceste metode nu funcționează, luați în considerare un credit cu istoric negativ de la un IFN ce acordă bani împrumut celor rău platnici.

 Ați ratat o plată

Dacă ați ratat o plată la un împrumut, un card de credit sau o altă factură, probabil că aceasta va apărea în raportul dumneavoastră de credit. Acest lucru poate duce la un scor de credit mai mic.

Dacă ați ratat o plată, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să efectuați plata cât mai curând posibil. Acest lucru va contribui la îmbunătățirea scorului de credit în timp.

Aveți un sold ridicat pe cardul de credit

Dacă aveți un sold ridicat pe cardul dvs. de credit, acest lucru poate duce, de asemenea, la un scor de credit mai mic. Acest lucru se datorează faptului că arată că folosești un procent mare din limita ta de credit, ceea ce reprezintă un semnal de alarmă pentru creditori.

Pentru a vă îmbunătăți scorul de credit, ar trebui să încercați să vă achitați soldul cardului de credit. Puteți face acest lucru făcând mai mult decât plata minimă în fiecare lună sau transferând soldul pe un card de credit cu o rată a dobânzii mai mică.

 Aveți un istoric de credit scurt

Dacă aveți un istoric de credit scurt, poate fi dificil să obțineți un scor de credit ridicat. Acest lucru se datorează faptului că creditorii nu au multe informații pe care să se bazeze atunci când vă determină solvabilitatea.

Dacă aveți un istoric de credit scurt, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să începeți să utilizați creditul în mod responsabil. Acest lucru înseamnă să efectuați toate plățile la timp și să vă mențineți soldurile la un nivel scăzut. În timp, vă veți construi un istoric de credit solid care vă va ajuta să vă îmbunătățiți scorul de credit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008415 (s)