News Flash:

Cât de mare s-a făcut Violeta, fiica Andreei Marin! Cum s-a îmbrăcat în prima zi de liceu

2 Septembrie 2022
592 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea marin si fiica

Fiica pe care Stefan Banica Jr. si Andreea Marin o au impreuna a inceput liceul inaintea celorlalti colegi. Tanara domnisoara se pregateste pentru cei mai frumosi patru ani din viata sa, iar mama acesteia a tinut sa imortalizeze momentul, asa cum era de asteptat. Iata cat de mare s-a facut Violeta si cat de mult s-a dezvoltat de-a lungul anilor.

Toti copiii asteapta cu drag ziua de luni pentru a incepe un nou an scolar, insa fiica Andreei Marin se pare ca s-a bucurat deja de prima zi de scoala. Aceasta a trecut clasa a 9-a, ceea ce inseamna ca se va distra de minune la liceu, alaturi de toti ceilalti colegi ai sai.

Timpul s-a scurs foarte repede pentru Violeta, care este acum o adevarata domnisoara. Aceasta pare sa ii calce pe urme mamei sale din punct de vedere al frumusetii si al stilului, motiv pentru care pare ca atrage atentia tuturor. Tanara a inceput luni prima zi de liceu, Andreea Marin optand pentru un liceu privat, nu unul de stat, unde fiica sa sa se poata bucura de o multime de activitati educative si creative in acelasi timp.

Asa cum era de asteptat, Andreea Marin a imortalizat momentul special al fiicei sale, postand fotografia pe contul sau oficial de Instagram. Aprecierile si incurajarile nu au intarziat sa apara pentru fiica lui Stefan Banica Jr. Declaratia de dragoste facuta de „zana” i-a facut pe multi sa lacrimeze in momentul in care au citit-o.


„La fiecare inceput de an scolar, de cand era de-o schioapa, facem fotografia acestei zile impreuna, in curtea scolii. Evit sa o numesc „liceu” acum, desi am fata mare, doar doua imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire si de studiile superioare, nu-mi vine a crede ca s-a scurs timpul atat de repede… Dumnezeu stie cel mai bine cate lacrimi, emotii, batai de inima se ascund in spatele zambetului de mama… Si ce nesfarsita dragoste! #violeta”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

Galerie Foto

Andreea_Marin_si_Violeta_in_prima_zi_de_liceu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004800 (s)