News Flash:

 Liviu Varciu: ”Mi-au venit gazele 55 de milioane”. Ce masuri a luat prezentatorul TV pentru a economisi  

2 Septembrie 2022
818 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Varciu

 
Liviu Varciu a trait socul vietii lui cand a primit factura la gaze. Artistul, optimist din fire, a uitat de toate cand si-a dat seama cat trebuie sa plateasca. Nu s-a putut abtine si a impartasit experienta sa, mai ales ca atunci cand a sunat la operator si a cerut lamuriri, i s-a spus ca daca nu achita i se va intrerupe furnizarea cu gaz.

Liviu Varciu, factura soc la gaze naturale
Artistul a povestit in emisiunea Subiectiv de la Antena 3 cum a primit o factura uriasa la gaze, respectiv in cuantum de 5.500 de lei, dupa ce anterior primise o factura de 2000 de lei. Varciu a spus ca atunci cand a sunat la companie i s-a spus ca daca nu plateste, va ramane fara gaze.

Artistul nu intelege ce s-a intamplat in conditiile in care consumul este la fel. Varciu spune ca in sase luni a platit in jur de 11.000 de lei la gaz, ceea ce nu i s-a intamplat niciodata.

Ei mi-au citit contorul in ianuarie, cand mi-a venit reclacularea de 2.500 lei, si au mai citit o data in aprilie cand mi-a venit recalculare de 5.500 lei. In fiecare luna plateam estimatul meu pe care l-am dat, cum dam toti cat consumam. Sunt convinz ca gazele s-au dublat. E prima oara cand ma uit si nu imi vine sa cred, a spus Liviu Varciu.

El a dezvaluit ca a optat pentru panouri fotovoltaice si ca este foarte curios care va fi diferenta dintre facturi.

„Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casa, o sa vedeti la final cat imi venea curentul si cat imi vine acum, mi-au venit gazele 55 de milioane…”, anuntase Liviu Varciu, pe Instagram.

Liviu Varciu: M-au spus ca daca nu platesc se inchid gazele si mi-au inchis telefonul
Liviu Varciu a incercat sa obtina explicatii cu privire la factura uriasa de la gaze, dar nu a reusit, motiv pentru care s-a enervat si drept replica, i s-a spus ca daca nu va achita factura va ramane fara gaze. Artistul spune ca acea compensare de la stat nu este aberanta, ci strigatoare la cer de-a dreptul si ca nu stie cum se descurca oamenii, avand in vedere salariile din Romania.

„Eu am un salariu bun si cu toate astea, cand am vazut factura, cred ca am albit un pic pe partea dreapta. Ce fac oamenii normali? Cu 2.000 de lei, daca iti vin gazele 1.500, cum te descurci?”, a intrebat Varciu retoric.

Actorul a mai spus ca cinci ani de zile a platit cate 1700 de lei cand i-a venit recalcularea si ca nu intelege de unde a aparut aceasta factura uriasa. El a cerut esalonarea platii pe trei luni, iar luna urmatoare a primit instiintare ca se opreste gazul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004724 (s)