News Flash:

Vestea zilei despre Arșinel! Familia a luat o decizie importantă

1 Septembrie 2022
814 Vizualizari | 0 Comentarii
304021218 665240198300202 5484469693298309827 n

Alexandru Arșinel traversează cea mai grea perioadă a vieții sale. Maestrul trece prin clipe de groază, după ce a petrecut mult timp prin spitale. În prezent, se află la un centru de recuperare și familia se ocupă cu atenție de el. Acum, însă, copiii au luat o decizie extrem de importantă.

Copiii lui Arșinel, decizie radicală

Alexandru Arșinel și-a petrecut ultima perioadă din viață mai mult prin spitale. Celebrul actor are probleme mari de sănătate, motiv pentru care a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor. Maestrul nu se mai poate descurca singur și chiar se spune că are probleme de mobilitate.

Astfel, copiii lui au decis să-l ducă pe acesta la un azil, mai exact la un centru de recuperare, unde să beneficieze cea mai bună îngrijire și tratamentele de care are nevoie pentru a se reface. Se afla acolo de mai bine de o lună, dar se pare că nu v-am mai petrece mult timp în acel loc.

Se spune că familia deja iar fi luat o mare parte din lucruri și le-ar fi adus acasă, ceea ce înseamnă că șederea lui acolo se apropie de sfârșit. Deși îmi spunea că va fi lăsat acolo pentru totdeauna, pentru acasă nu are cine să se ocupe de el, surse apropiate ale familiei spun că ai săi copii s-ar fi răzgândit și au de gând să-l aducă foarte curând în locuința sa. În continuare, starea lui de sănătate este foarte delicată și are nevoie de supraveghere, dar probabil că fiii lui vor angaja pe cineva care să aibă grijă de el și soția lui, grav bolnav, la domiciliu.

”Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, au  dezvăluit surse apropiate familiei pentru Ego.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006030 (s)