News Flash:

Scena emoţionantă a înduioşat o lume întreagă

1 Septembrie 2022
875 Vizualizari | 0 Comentarii
bunic

Se pare că fericirea bunicului a devenit și fericirea lui. Un tânăr a dat dovadă de o empatie cum rar s-a mai văzut și i-a îndeplinit visul bunicului, la mare. Imaginile au devenit virale!

În imagini se poate observa că bătrânul nu mai are putere să meargă singur și nici mobilitate pentru a se descurca pe cont propriu. Nepotul acestuia a fost cel care l-a susținut și i-a adus zâmbetul pe buze pentru câteva minute bune.

Imagini emoționante cu nepotul care i-a îndeplinit visul bunicului, la mare

Întâmplarea emoționantă a avut loc la malul mării. Cei doi au fost observați de turiști, iar unul din ei a fotografiat momentul. Cu multă răbdare și dedicare, tânărul își conduce bunicul în apă, acolo unde petrec aproximativ 30 de minute.

Pentru că bătrânul nu se putea deplasa cu ușurință, nepotul lui a fost cel care i-a oferit câteva clipe de liniște și relaxare în briza mării. În tot acest timp, tânărul a fost cel care l-a susținut din spate.

După ce și-au încărcat ”bateriile”, cei doi s-au adăpostit la umbră, acolo unde tânărul a continuat să aibă grijă de bunicul lui. I-a aplicat protecție solară, l-a ajutat să se îmbrace cu tricou, după care au continuat să petreacă timp prețios împreună citind fiecare câte o carte.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004400 (s)