News Flash:

Banel Nicolita rupe tacerea si spune adevarul despre divort: „Nu o femeie a fost motivul!”

5 Septembrie 2022
888 Vizualizari | 0 Comentarii
305207463 667251078099114 1835529062775762031 n

Banel Nicolita este unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti romani, care a scris istorie pe teren si continua acum sa ii ajute pe altii sa se dezvolte. Divortul de sotia lui a fost un subiect extrem de discutat, pe care sportivul l-a clarificat acum. Afla de ce a parasit-o pe cea care i-a oferit doi copii.

Banel Nicolita nu ar fi fost infidel
Banel Nicolita este unul dintre cei mai mari fotbalisti romani ai timpului. Marele sportiv a fost implicat in multe scandaluri de-a lungul timpului, iar ultima bomba din viata lui este divortul. S-a despartit de cea care i-a oferit doua fetite si toata lumea l-a acuzat de infidelitate, fiind renumit pentru viata de noapte si alte extravagante.

Se pare, insa, ca adevarul ar fi cu totul altul. Sportivul si fosta lui sotie au incercat sa pastreze tacerea, dar el a vrut sa clarifice lucrurile. Nicolita asigura ca nu a fost acuzat de infidelitate de fosta lui sotie, ci i-a reprosat ca a ales fotbalul in locul familiei.  Recunoaste insa ca a pierdut sume importante de bani la echipa din Faurei pe care a finantat-o si multi oameni l-au parasit.

„Sincer, nu ma asteptam sa divortez, dar in viata orice e posibil. Intr-un fel, ma bucur pentru ca nu o femeie a fost motivul, fotbalul a fost. Pentru ca am acceptat sa ma duc la mine, la echipa mea de suflet, la Faurei. Fosta mea sotie nu a fost de acord si atunci OK si i-am spus „Nu esti de acord, divortam» si am divortat.

In ambele sensuri am fost dezamagit si de oamenii pentru care eu am riscat tot. Am riscat bani, familie, copii… multe chestii. Si acei oameni nu m-au apreciat.“, a spus Banel Nicolita pentru cancan.ro.

Banel Nicolita, un tata exemplar
Chiar daca a divortat, fotbalistul isi ia in serios responsabilitatile de tata. Are mare grija de fetele sale, de 7 si 9 ani, care s-au apucat si ele de sport si au de gand sa ajunga la fel de sus ca tatal lor. Acesta incearca sa le tina in frau, sa se asigure ca sunt serioase si se tin de treaba.

„Ca tata sunt foarte mandru de ele, sunt foarte multumit si le multumesc din toata inima ca sunt alaturi de mine. Una din fetele mele, cea mica, deja face gimnastica si ma bucur ca a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai placut. Si cea mare face un sport, face scrima”, a spus Banel Nicolita.

Are si o scoala de fotbal, de care are mare grija. Vrea sa aiba elevi disciplinati si este atent la tot ce fac acestia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006094 (s)