Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

17 Mai 2024
 55    0

Scandal mare la finala „MasterChef” de anul acesta. Ce „blat” au facut cei de la PRO TV si ce dovezi au aparut impotriva lor

MasterChef

Anul acesta, finala de la „MasterChef” a fost cusuta cu ata alba. De data asta, ca in niciun alt sezon, nimeni nu s-a bucurat pentru castigatoarea din Marea Finala, ci au ramas cu un gust amar pentru ca altcineva trebuia sa plece cu trofeul acasa.

Gabriela Dima a plecat acasa cu cei 50.000 de euro din finala „MasterChef”. Gabriela a fost in culmea fericirii cand a auzit ca ea a fost cea care i-a convins pe jurati ca a facut arta in farfurie. Din pacate, fericirea ei nu a durat prea mult, pentru ca un adversarul ei din finala a avut cateva dovezi care au spulberat totul. In imaginea postata de Marco Genna pe Instagram, reiese clar ca el a fost castigator si ca a primit cecul cel mare. Fanii au rezonat foarte mult cu mesajul lui Marco si au inceput sa o faca pe Gabriela sa se simta prost ca a castigat. 

Gabi are o poveste de viata dramatica. Tanara a fost bolnava de leucemie, dar nu si-a pierdut niciodata speranta: „M-am vindecat. Este totul in regula. Bucataria, pentru mine, inseamna fericire. Gatesc pentru prieteni, ei sunt fericiti si eu sunt fericita”. Anterior, a spus ca, daca va castiga concursul de la Pro TV, isi va deschide un studio de gatit. 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu