Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 17 ore
 59    0

Kylie Jenner a postat prima imagine cu baietelul ei si al rapperului Travis Scott. Cu cine seamana mai mult

Kylie

Kylie Jenner face ce face si isi uimeste, din nou, fanii. Probabil ca mezinul ei este cel mai asteptat bebelus de pe intreg internetul, asa ca miliardara a decis sa nu pastreze atat de mult suspansul si l-a aratat pe micutul ei.

Kylie Jenner a postat prima imagine cu cel mic, dar, asa cum era de asteptat, nu i se vede chipul deloc. Micutul se afla in premergator, iar fanii i-au putut vedea doar piciorusele. Kylie este topitta dupa baietelul ei si, desi nu il arata prea des, este clar ca este mandra ca a devenit mamica de baiat.

Un alt moment pe care il asteapta toata lumea este cel al dezvaluirii numelui. Chiar daca l-a numit, initial, Wolf, Kylie pare ca a ajuns la concluzia ca acel nume nu i se potriveste. Imediat cum a anuntat ca pe mezinul familiei il cheama Wolf, fanii au inceput sa dea nastere la fel de fel de meme-uri, care mai de care mai amuzante.

La o luna de cand l-a adus pe lume pe micut, Kylie a decis sa renunte la numele „Wolf”. Momentan, Kylie nu a comunicat noua ei optiune, dar este clar ca decizia a fost una total neasteptata. 

„Vreau sa va anunt ca numele baietelului nostru nu mai este Wolf. Pur si simplu am simtit ca nu i se potriveste. Am vrut sa stiti de la mine pentru ca am vazut acest nume peste tot”, a scris Kylie pe Instagram.

 

 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu