Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

17 Mai 2024
 57    0

Catalin Botezatu, declaratii siropoase la adresa Bianca Dragusanu. „E creatie mea”

Bote si Bianca

Bianca Dragusanu nu mai are nevoie de prezentare, dar, inainte sa devina una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania, blondina era o simpla fata din Petrosani care a pasit pentru prima data in fata camerelor de filmat la emisiunea moderata de Mircea Radu. Bianca a stiut mereu ce isi doreste de la viata, asa ca de la prima ei aparitie si pana azi a evoluat enorm, iar schimbarile sunt notabile, atat cele fizice, cat si cele personale.

Bianca Dragusanu a reusit cam tot ce si-a propus. Vedeta a stiut din prima ca o imagine ca la carte i-ar putea aduce sute de mii de euro, asa ca s-a transformat in aceasta Barbie de Romania si a facut ravagii in radul barbatilor. Prima ei relatie si poate cea mai mediatizata a fost cea cu Catalin Botezatu. Bianca a recunoscut ca ea si Catalin Botezatu s-au folosit unul pe celalalt, dar si ca relatia lor a fost una plina de iubire.

Botezatu a marturisit ca povestea de dragoste a fost una benefica atat pentru el, cat si pentru frumoasa blondina.

„Bianca e creatia mea si ea stie asta si spune asta. Si eu sunt mandru, chiar daca o sa imi iau hate. Bianca a pornit de jos, a fost, atunci cand am cunoscut-o eu, o femeie frumoasa, care, normal, a evoluat, cum este si firesc.

Am vazut tot felul de femei in Romania care evolueaza si asta nu e rau sau am vazut tot felul de fete, care dintr-un aspect neplacut au evoluat in femei frumoase si iar nu este rau, dar pe ele nu le mai comenteaza nimeni. Pe Bianca in schimb, toata lumea o comenteaza, nu inteleg de ce, ca vezi doamne si-a scos coastele si asa mai departe. Nu, nene! Are talia mica pentru ca face sport, pentru ca se ingrijeste si pentru ca a investit in ea.
Ca si-a pus niste silicoane si niste buze, ca ti-ai luat pantofi noi, toata lumea are.",
a marturisit Catalin Botezatu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu