Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 17 ore
 37    0

Alina Eremia, prima artista care si-a transformat cainele in NFT. Ce inseamna asta si unde se vor duce incasarile din vanzarea lui

Alina Eremia

Alina Eremia demonstreaza ca nu este in pas doar cu moda, ci si cu tehnologia. Artisa a prins trendul Metaverse si deja se poate lauda cu o premiera pentru piata de la noi.


Metaverse este viitorul, iar Alina Eremia s-a asigurat ca nu pierde startul. De mai bine de un an, Alina este stapana lui King, un caine pe care si l-a dorit foarte mult. Atat ea, cat si iubitul ei, Edi, se ocupa foarte mult de patruped si merg cu el la competitii.


King este campion si a adus deja trofee acasa, iar acum a devenit cunoscut la nivel mondial. Mai exact, Alina Eremia a fost de acord ca blanosul ei sa fie transformat in art digitala. Variana NFT a lui King va fi disponibila din 1 aprilie si unde mai pui ca va fi inclusa intr-o galerie selecta creata de dezvoltatori din New York si Paris. O parte din incasarile realizate din vanzarea e NFT-uri vor fi donate, asa cum era de asteptat, unor adaposturi pentru caini.


„Cand am aflat de proiectul MetaPupsClub, a venit foarte natural ideea sa-l tranform pe King in NFT, primul meu NFT. Urmaream de ceva timp piata de crypto si cochetam cu ideea de NFT, asa ca a fost sincronizarea perfecta. Este o colectie limitata, de 5555 de NFT-uri, iar o parte din incasari vor fi donate catre adaposturi de catei.”, a declarat Alina.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu