Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 14 ore
 48    0

Doliu in familia lui Florin Dumitrescu. Cheful nu isi revine din soc. “Drum lin catre cer”

Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu si familia lui nu trec prin cele mai bune momente. Din nefericire, unul dintre cei mai apropiati oameni ai sufletului sau s-a stins din viata, iar vestea l-a dat total peste cap.

Azi, tatal Cristinei, sotia lui Florin Dumitrescu, s-a stins din viata. Se pare ca barbatul era destul de bolnav si suferise mai multe interventii. Din pacate, organismul lui nu a mai rezistat si a cedat. Cristina a postat un mesaj emotionant pe retelele sociale, acolo unde si-a manifestat regretu, dar si iubirea profunda fata de tatal ei.

„Azi dimineata, taticul meu bun a plecat spre Ceruri! In urma mai multor operatii, organismul lui a cedat, dar nu inainte de a ne astepta ca sa ajungem la el. Il priveam cu dragoste si neputinta incercand sa gasesc orice ajutor pentru a-l face bine si a-l aduce acasa… El voia acasa! 
E inca un soc si nu pot sa cred ca scriu aceste randuri, dar tati nu mai e si doare rau de tot!

Vreau doar sa va spun ca noi toti avem tendinta de a ne lasa dusi de valul vietii si cateodata uitam ce e cu adevarat important. De azi pe ecranul telefonului meu nu o sa mai apara ca ma suna TATI si tremur si plang pentru ca imi dau seama ca nu o sa-l mai aud niciodata spunand “Ce faci ciocarlia mea?”. Va rog, bucurati-va de ai vostri cat ii aveti!

Drum lin spre lumina Bubulica! Te iubesc nespus de mult si iti multumesc pentru tot ce am de la tine: amintiri, invataminte, nasul carn, caracterul, si multa iubire! Cine l-a cunoscut, cine a ras la glumele lui, cine a baut o palinca cu el, cine s-a bucurat sa il aiba ca familie si prieten, amintiti-va de el! Esti atat de iubit, Bubulica al meu!”, a scris Cristina Dumitrescu pe retelele de socializare.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu