Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 69    0

Jason Momoa si Lisa Bonet nu mai formeaza un cuplu. Cei doi s-au despartit dupa 16 ani de relatie

Jason si Lisa

Jason Momoa nu a inceput deloc 2022 intr-o nota pozitiva. Actorul indragit de milioane de fani a realizat ca cel mai bine ii este singur, asa ca a pus punct relatiei pe care o avea cu Lisa Bonet. Cei doi erau impreuna de 16 ani, dar se pare ca nici asta si nici casatoria de 4 ani nu i-a impiedicat sa  ia aceasta decizie.
Jason Momoa si-a socat fanii cu cel mai recent anunt. „Aquaman”, asa cum este cunoscut in industria cinematografica a pus punct casniciei cu Lisa Bonet, asta dupa ce, anul trecut, declarau ca relatia lor este mai puternica ca niciodata. Lucrurile se schimba, viata este imprevizibila, iar cei doi, acum, merg pe drumuri separate. 

Jason si Lisa s-au cunoscut in 2005, intr-un club de jazz, cu mult timp inainte de a deveni faimos pentru rolul din „Game of Thrones”. Cativa ani mai tarziu, cei doi au devenit parintii a doi copii minunati care, promit ei, nu vor fi afectati de despartirea aceasta.

Anuntul despartirii a fost facut pe pagina de Instagram a lui Jason si suna cam asa: „Cu totii am trecut prin transformari in ultima perioada, iar familia noastra nu a facut exceptie. Nu facem acest anunt pentru publicitate, ci pentru ca asa este demn pentru noi. Iubirea dintre noi continua sa existe si va evolua sub diferite forme.”

Jason si Lisa s-au despartit de comun acord si, cel mai probabil, la fel va fi si divortul. Cei doi nu au de gand sa faca un mare subiect din asta, mai ales ca la mijloc sunt implicati si cei doi copii ai lor.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu