Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 36    0

Florin Dumitrescu, lectie de viata pentru toti tinerii. „Treaba mea era sa spal fiecare cartof in parte cu buretele sub jet de apa”

Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu este, fara doar si poate, unul dintre cei mai simpartici jurati de la Antena 1. Desi pare mereu jovial si pus pe glume, cheful devine foarte serios atunci cand vine vorba de bucatarie. Toate echipele care au trecut prin mana lui au avut cate ceva de invatat de el, de la trucuri de gatit pana la lectii de viata pe care sa le foloseasca mai tarziu in viata.

Florin Dumitrescu a invatat pe propria piele ca fara efort si fara determinate nu se poate sa ajungi acolo unde iti doresti. Florin a facut performanta in domeniul culinar, iar acum este unul dintre cei mai buni bucatari de la noi din tara. Inainte de a merge si de a fi scolit in Italia, cheful a pornit de la munca de jos. Cu ajutorul tatalui sau, Florin a reusit sa ajunga sa lucreze la unul dintre cele mai faimoase restaurante din Bucuresti unde, pentru mult timp a curatat zeci de kilograme de cartofi. Perioada aceea nu a fost deloc pe placul lui, dar acum, privind retrospectiv, a fost una dintre cele mai importante caramizi din evolutia sa ca bucatar.

”Era o camera de 3 pe 4 plina cu cartofi noi in saci. Treaba mea era sa spal fiecare cartof in parte cu buretele sub jet de apa. Tin minte ca m-am apucat la 11.00 ziua, iar la 10.00 noaptea terminasem abia doi saci. Cand am iesit de acolo eram disperat, am plecat plangand, asa am ajuns acasa. A fost traumatizant, nu mai voiam sa ma intorc.
In momentul in care inveti meniul unui restaurant, schimba restaurantul, nu ai de ce sa mai stai acolo. Dupa ce ajungi sa fii foarte tare, adica sa stii sa gatesti orice in mai multe feluri, atunci oricine iti va da oricat ceri.”

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu