Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 14    0

Oana Roman nu se mai ascunde. Vedeta a vorbit pentru prima data despre cel mai mare complex al ei. Si nu, nu este vorba despre greutate

Oana Roman

Viata privata a Oanei Roman este din ce in ce mai des un subiect de discutie in mediul online, in special pe grupurile create pentru a denigra sau pnetru a se amuza de imaginea anumitor persoane. Oana a inceput sa fie luata in colimatoriu de catre internauti imediat dupa ce Oana Zavoranu a dat drumul la showul ei de pe Youtube, iar scandalurile sunt departe de a se fi terminat.

Oana Roman nu a avut pace nici in vacanta. Vedeta este mereu conectata la ceea ce se intampla in online, iar ceea ce afla de acolo nu este tocmai pe placul ei. Dupa ce a fost pusa de nenumarate ori la zid din cauza siluetei pe care o are, acum internautii au gasit un alt motiv sa se lege de sotia lui Marius Elisei. Cei care o urmaresc cu atentie au observat ca aceasta nu mai are deloc par si li s-a parut un prilej bun de a rade de ea. 

Deranjata in singurele ei zile in care voia sa se relaxeze, Oana Roman nu a mai vrut sa pastreze tacerea ci, din contra, a vorbit pentru prima data despre problema medicala pe care o are si spera ca i-a facut pe toti sa inteleaga ca nu este de ras cu si despre asa ceva.

Nu vreau sa ma enervez si ma agit, dar mai mult m-am amuzat foarte tare. Mi-a trimis cineva niste postari de pe un grup facut de niste persoane care dupa parerea mea au serioase probleme mentale si psihice. Se legau de faptul ca eu nu mai am par in cap. Da, am aceasta problema, dar cred ca este o problema medicala deja si nu cred ca este ok sa ne batem joc de oamenii care au probleme.”, a spus Oana pe Instagram.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu