Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 16 ore
 43    0

Adela Popescu l-a facut de ras pe Radu Valcan in direct. ”Spune, acum, in fata poporului!”

Adela Popescu si Radu Valcan

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul de la noi si par ca se inteleg mai bine ca niciodata. Cei doi au devenit parinti pentru a treia oara acum cateva luni si, desi multi se asteptau ca viata lor sa devina un haos cu trei pici, Adela si sotul ei demonstreaza ca atata timp cat exista intelegere si ajutor reciproc, totul este posibil.

Radu Valcan i-a facut o vizita surpriza Adelei si a mers in platoul de la Vorbeste lumea, emisiune pe care o modereaza sotia lui. Publicul a fost surprins sa il vada acolo, mai ales ca el avea contract cu Antena 1, dar se pare ca Valcan a primit deja propuneri de la trustul concurent. Vizita lui Radu a fost una emotionanta si pentru Adela, iar asta s-a vazut. Prezentatoare si-a prins sotul pe picior gresit si l-a facut sa recunoasca unul din lucrurile pe care sigur nu ar fi vrut sa le spuna la tv.

Radu Valcan: Cand l-am intarcat pe Andrei am fost pentru ultima oara singura in vacanta in Dubai 

Adela Popescu: Pai de 5 ani sunt insarcinata si alaptez.

Radu Valcan: Suntem de foarte multi ani impreuna si avem doar 3 copii.

Adela Popescu: Spune acum in fata poporului, tu ma lasi insarcinata pentru ca iti place cum arat cu forme? (…) Dau drumul la mancat decat sa mai fac copii.”, au zis cei doi. 

Cei doi au trecut si prin momente mai grele, mai ales la inceput cand cei doi baieti pe care ii aveau deja au trebuit sa se obisnuiasca cu fratiorul lor, Adrian. ”Desi pentru ca petrec foarte mult timp impreuna baietii sunt foarte legati, imi dau seama cat este de important ca fiecare copil sa aiba timpul lui si doar al lui cu parintii. Oricat ne-am stradui sa ne impartim atentia in mod egal cand sunt impreuna, lucrul asta este practic imposibil de realizat. Cand ai mai multi copii dragostea nu se imparte, insa timpul si atentia, da…”, a spus Adela Popescu, pe Instagram.


 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu