Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 62    0

Cine este si cum arata iubita lui Cheloo? ”Lumea este mereu preocupata de viata mea personala”

Cheloo

Cheloo a fost mereu in atentia publicului datorita faptului ca niciodata nu si-a arata familia si nu a fost avid dupa subiecte de cancan. Juratul iUmor considera ca cel mai bine este ca viata privata sa ramana privata si cu cat mai putina lume stie ce faci in spatele camerelor de filmat, cu atat mai bine. Ani la rand, fanii lui Cheloo s-au intrebat cum arata partenera lui si nu mare le-a fost mirararea sa afle ca acesta este o femeie superba care are grija de cei doi copii ai artistului. 

Desi activeaza de multi ani in industria muzicala si in televiziune, Cheloo a reusit sa isi tina mereu famila departe de ochii curiosilor. Actuala sa partenera de viata, Daniela Moraru i-a daruit artistului doi copii, o fetita si un baiat. Fiica lui Cheloo are 4 ani, iar cel de-al doilea baiat al lui Cheloo are 6 ani. Cei doi se inteleg de minune si, de fiecare data cand cineva incearca sa intre in viata artistului, acesta rabufneste si nu se fereste sa puna punctul pe ”i”. ”Lumea e preocupata de monden, de viata mea personala, lucruri pe care eu refuz sa le discut. Nu-mi place, nu mi-a placut niciodata. […] Daca ma intrebi de viata personala, nici nu ma intereseaza”

Acum cativa ani, urmaritorii show-ului iUmor au avut ocazia sa il vada pe Cheloo mai nervos ca niciodata, atunci cand un concurent a facut cateva glume nesarate la adresa lui si a familiei sale. ”Ce stii tu despre familia mea? Ca aici e un punct sensibil. Fratele tau iti cere zece minute sa mergi cu mine afara, ca sa reglam o situatie simpatica. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, daca astazi n-as fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarba oferite unui fraier, poti sa tai la montaj sau nu, eu te-as fi calcat pe tine in picioare si mi-as fi asumat barbateste un dosar penal. Tu nu stii nimic despre mine. Tu ai citit in ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodata sa le dau un drept la replica, pentru ca este normal sa-i ignori. Daca tu semnezi o foaie in momentul asta si spui ca nu te duci la Politie, eu iti cer sa mergi cu mine afara“.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu