Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 60    0

Cine este primul barbat cu care a iesit la masa Lidia Buble de cand s-a intors in tara

lidia buble 1

Lidia Buble a revenit pe plaiurile mioritice. Artista s-a intors din aventura vietii ei si este mai pregatita ca niciodata sa isi reia activitatile din tara. Bubbly inca se pune la curent cu noutatile pe care le-a ratat cat timp a fost plecata in Asia Express si deja si-a scos la masa un bun prieten.

Lidia Buble și Cornel Ilie au dat startul unui val de reacții și întrebări imediat după lansarea piesei ”Vino, du-te”. Apropierea dintre cei doi nu i-a convins pe fani că a fost un simplu scenariu de videoclip și, chiar dacă neagă în continuare relația dintre ei, fanii au suspiciunile lor.

În timp ce Cornel este mai rezervat în declarații și a lasat loc de interpretare, Lidia a pus punctul pe ”i” și a declarat cum a început toată povestea dintre ea și Cornel. ”Eu sunt foarte transparentă. Avem o relație de prietenie, da. Am primit această piesă într-o zi pe WhatsApp. Trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit de la primele acorduri de piesă. Da, eu m-am dus la el acasă. Eu nevinovată m-am dus, ştii că sunt ascultătoare. M-am dus, s-a filmat clipul. Am avut o cameră pregătită unde eu şi echipa mea ne-am desfăşurat în toată splendoarea”, a spus Lidia la Teo Show.

Cornel este primul barbat cu care a iesit Lidia de cand s-a intors din Turcia. Cei doi au mers sa ia pranzul la restaurantul preferat al artistei si nu s-au putut abtine sa nu posteze intalnirea si pe Instagram.

Galerie Foto

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu