News Flash:

Sosia lui Gigi Hadid se afla in Romania. Cat de mult seamana tanara cu modelul international

21 Iulie 2021
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
gigi hadid

Aproape ca nu exista persoana care nu aiba o persoana trasa la indigo care sa ii semene atat de mult, incat lumea sa le considere gemene sau gemeni. Este si cazul lui Gigi Hadid, celebrul model a carei sosie se afla chiar la noi in tara. Sau, cel putin, una dintre ele.


Gigi Hadid este una dintre cele mai cunoscute prezente din online. Iubita lui Zayn Malik se descurca de minune in ipostaza de mamica si de abia asteapta sa revina la prima ei pasiune, modelingul. Ultima perioada a tinut-o destul de mult in casa pe Gigi si daca nu si-a gasit sosia printre milioanele de feed-uri existente, i-o aratam noi.

Denisa Besleaga este adolescenta din Romania care ii poate lua locul oricand lui Gigi Hadid pe podium, mai ales ca si ea cocheteaza cu lumea fashionului. Denisa este in clasa a 11-a si marea ei pasiune este baletul. Feedul ei de Instagram arata intr-un mare fel si se poate inscrie cu succes pe lista conturilor inspirationale pentru adolescenti si nu numai. Recent, Denisa a fost modelul Anei Cucuta, makeup artistul preferat al vedetelor de la noi, iar rezultatul a fost unul wow.

Chiar daca visul ei este sa devina o balerina de succes, Denisa nu exclude posibilitatea de a devenit model pentru cele mai cunoscute case de moda. Si pe buna dreptate!

Galerie Foto

gigi_hadid1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007998 (s)