News Flash:

Ce ii uneste pe Lidia Buble si Cuza de la Noaptea Tarziu? Fanii lor nu se asteptau la asta

21 Iulie 2021
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
lidia

Lidia Buble si Cuza de la Noaptea Tarziu au mai multe lucruri in comun decat si-ar imagina fanii. Pe cei doi nu-i unesc doar pasiunea pentru muzica si participarea la Asia Express, ci mai au un element comun.

Lidia si Cuza sunt innebuniti dupa caii putere. Proaspat intorsi din competitia vietii lor, Asia Express, Cuza si Lidia si-au etalat bolizii pe Instagram. Cei care i-a surprins a fost chiar Emi, colegul de trupa al lui Cuza, cel care a si fost pe Drumul Imparatilor cu cei doi artisti.

Lidia Buble este adepta provocarilor, asa ca nu putea sa spuna nu aventurii Asia Express. Artista a facut echipa cu sora ei si au plecat pe Drumul Imparatilor. Lidia nu a plecat pana nu a pus in ordine lucrurile din tara si, chiar daca a avut o persoana care s-a ocupat de contul ei, bublisorilor le-a fost dor de Lidia. Asteptarea a luat sfarsit, iar Lidia a ajuns astazi in tara si a postat prima imagine prin care le-a dat vestea cea mare fanilor. ”Iubirileee meleeeeeee❤️???????? S-a intors mama voastraaa????????Ce faceti voooi? V-am lipsit?”

Fanii Lidiei s-au impartit si de data asta in doua tabere: cei care s-au bucurat de intoarcerea artistei si cei care au inceput sa faca supozitii cu privire la parcursul lor in emisiune. ”Inseamna ca nu voi castigati Asia Express?”, ”Daaaa, dar de ce asa de repede?”, ”Nu stiu daca sa ma bucur, sau nu, dar oricum mi-a fost tare dor de voi!” au fost doar cateva dintre reactiile fanilor.

”O viata am asteptat o astfel de oportunitate… sa pot sa-mi spun povestea si intr-un alt context. Sunt extrem de competitiva, dar habar n-am cum am sa fac fata cand adaug stresul si epuizarea. Vin sa castig si sa-mi arat ca pot mai mult. Noi suntem 11 frati. Cat o echipa de fotbal… am ales-o insa pe Esty, pentru ca impreuna suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble, la plecarea in Asia. 

Galerie Foto

1B015EB7_81AD_42A9_9CC5_DFCED83C4456.jpeg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006761 (s)