News Flash:

Cum o cheama, de fapt, pe Antonia? Artista mai are un prenume pe care nu multi il stiu

21 Iulie 2021
787 Vizualizari | 0 Comentarii
antonia

Antonia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista are mii de fani care ii stiu toate piesele si care ii scandeaza numele la concerte, insa nu multi stiu ca iubita lui Alex Velea mai are un prenume.

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Iubita lui Alex Velea si-a cucerit de-a lungul timpului fanii cu piesele pe care le-a lansat, cu felul ei de a fi si, de ce nu, cu postarile din social media. Fiecare aparitie de-ale artistei reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aproape trei milioane de fani. Antonia si fanii ei au o relatie foarte stransa, iar artista incearca sa fie cat de sincera si transparenta poate. 

Ceea ce nu multi stiu este faptul ca Antonia mai are un prenume. Artista mai are trecut in buletin numele de Clara. Cei care o urmaresc pe Antonia pe TikTok au putut vedea numele ei complet pe biletul de avion catre Maldive. 

Antonia a trait pana la varsta de 5 ani in Statele Unite ale Americii alaturi de parintii sai. Mai exact, cantareata a copilarit in satul statul Utah si in Las Vegas, Nevada, unde a terminat liceul si a intrat in lumea modelling-ului. Copilaria nu a fost una chiar usoara pentru Antonia din prisma faptului ca a fost crescuta doar de mama sa, Denise, din cauza faptului ca tatal sau natural s-a despartit de mama acesteia pe cand Antonia era doar un bebelus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007436 (s)