News Flash:

Amenzi pentru tinerii care s-au plimbat cu ATV-urile prin Piata Unirii din Timisoara

12 August 2021
1048 Vizualizari | 0 Comentarii
atv

Amenzi pentru toti cei trei tineri care s-au plimbat cu ATV-urile prin Piata Unirii din Timisoara, marti. Politistii locali i-au identificat si i-au sanctionat, inclusiv cu puncte de penalizare la permis.
 
 
Cei trei, cu varste cuprinse intre 23 si 29 de ani, au fost filmati in timp ce se plimbau, marti seara, prin Piata Unirii din Timisoara. Martorii spun ca tinerii circulau cu viteza printre copii si trecatori si au plecat inainte de a fi observati de echipajele politiei locale.

Oamenii legii au fost insa sesizati despre cele intamplate, iar miercuri au facut verificari pentru identificarea si sanctionarea teribilistilor.

„Referitor la incidentul ce a avut loc marti seara in zona centrala politistii locali au reusit identificarea celor 3 persoane care circulau pe zona pietonala cu ATV-urile. Tinerii teribilisti au varste cuprinse intre 23 si 29 de ani si fapta lor a atras sanctionarea contraventionala conform OUG 195/2002 cu amenda in cuantum de 435 de lei fiecare plus 2 puncte penalizare la permis. Politia Locala atrage atentia, ca de fiecare data ca astfel de situatii vor fi aspru sanctionate si pe viitor”, transmit politistii locali.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 42 queries | Mysql time :0.006220 (s)