News Flash:

Incepand de ieri, trei nopti la rand se fac marcaje rutiere pe strada Budai Deleanu

10 August 2021
578 Vizualizari | 0 Comentarii
marcaje rutiere

Lucrarile de pe str. Budai Deleanu s-au incheiat la finalul lunii iunie, dar muncitorii se intorc zilele acestea sa faca marcajele rutiere. Se va lucra timp de trei nopti, pana in dimineata zilei de 13 august, iar soferii sunt rugati sa nu parcheze pe lungimea strazii.
 
„Incepand din seara zilei de 10 august 2021, timp de trei nopti, pana in dimineata zilei de 13 august 2021 se va lucra la marcaje pe strada Ioan Budai-Deleanu. Pentru asigurarea conditiilor de realizare a lucrarilor, cetatenii care locuiesc in zona sunt rugati sa nu parcheze pe lungimea strazii Ioan Budai-Deleanu intre orele 19-05”, transmite Serviciul Administrare Infrastructura Rutiera din cadrul Primariei Timisoara.

Potrivit reprezentantilor PMT, intervalul de timp anuntat reprezinta termenul maxim de realizare a lucrarilor de semnalizare, ceea ce inseamna ca lucrarile ar putea sa fie finalizate intr-un timp mai scurt decat cel preconizat.


Pe str. Budai Deleanu a fost schimbat covorul asfaltic in luna iunie. Lucrarile au fost finalizate chiar la sfarsitul lunii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007106 (s)