News Flash:

Investigatii RMN si CT gratuite la Spitalul „Victor Babes”. Este necesar biletul de trimitere de la specialist

12 August 2021
1612 Vizualizari | 0 Comentarii
rmn

Se pot face investigatii RMN sau Computer Tomograf (CT) gratuite la Spitalul „Victor Babes” din Timisoara, gratie colaborarii dintre spital si Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Oricine poate beneficia de gratuitate, in baza unui bilet de trimitere de la medicul specialist si de o programare in prealabil.
 
 
La Spitalul „Victor Babes” din Timisoara se pot realiza investigatii imagistice de tipul RMN sau CT in mod gratuit. Spitalul a incheiat un contract de decontare a cheltuielilor cu CJAS Timis. Pana acum, doar pacientii internati aveau gratuitate la aceste investigatii.

Este important ca pacientii sa stie ca investigatiile RMN si CT se pot face doar in baza unei trimiteri de la medicul specialist si in urma unei programari telefonice. Programarile se fac telefonic la numarul 0735 222 885, de luni pana vineri, intre orele 8-14. Pacientul va trebui sa aiba asupra sa, pe langa trimiterea de la medicul specialist, cardul de sanatate si un document de identitate. Medicii vor interpreta analizele si vor face si recomandari in functie de rezultat.

„Practic, odata cu intrarea Laboratorului de Imagistica al spitalului nostru in sistemul de contractare cu CJAS-ul, pacientii care ni se adreseaza pot efectua investigatii fara sa achite vreun ban. Este necesara insa o programare telefonica si, bineinteles, trebuie sa aiba o trimitere de la medicul specialist. In baza acestui contract, putem efectua analize de tip CT, dar si RMN, asigurand totodata interpretarea rezultatului, dar si eventuale recomandari pentru realizarea unor investigatii suplimentare, daca este cazul”, spune Diana Manolescu, director medical al Spitalului de la Padurea Verde.

Spitalul are unul dintre cele mai performante RMN-uri din Timis, unde s-au efectuat mii de analize in pandemie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006139 (s)