News Flash:

Amenzi de zeci de mii de lei in urma controalelor DSVSA, miercuri, la Timisoara

5 August 2021
448 Vizualizari | 0 Comentarii
DSVSA

Actiunile inspectorilor de la DSVSA continua, la Timisoara. Acestia au verificat, miercuri, doua restaurante si patru unitati de tip fast food. Au aplicat amenzi de 30.000 de lei.
 
 
Cei de la DSVSA au verificat si miercuri unitatile de alimentatie publica din Timisoara. Au controlat daca sunt respectate conditiile de igiena, dar si cele de depozitare a produselor alimentare. Au aplicat in urma actiunii amenzi totale de 30.000 de lei, dar au si confiscat 27 kilograme de produse alimentare.

Ce verifica inspectorii DSVSA:

*expunerea la vanzare a produsetor alimentare si in special a produselor de origine animala care trebuie sa se realizeze in locuri sau spatii care asigura temperaturi adecvate si conditii de igiena corespunzatoare;

*conditiile de manipulare, depozitare si transport al produselor de origine animala in toate unitatile autorizate sau inregistrate sanitar veterinar si in mod special, a produselor perisabite (carne proaspata, carne tocata si carne preparata, produse din carne, peste, oua, lapte si produse din lapte). Transportul produselor de origine animala trebuie sa se realizeze numai cu mijloace de transport autorizate sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor, dotate cu sisteme de inregistrare si monitorizare a temperaturii.

Controalele vor continua si in perioada urmatoare, pana la finalul lui septembrie.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006818 (s)