News Flash:

Tanar de 20 de ani fara permis, prins cu aproape 100 de km la ora intr-o localitate din Timis

5 August 2021
504 Vizualizari | 0 Comentarii
politie radar

Dosar penal pe numele unui tanar de 20 de ani, in Timis. El este cercetat penal dupa ce a fost prins la volan desi nu avea permis de conducere. Oamenii legii l-au oprit dupa ce l-au depistat circuland cu aproape 100 de kilometri la ora in localitate.
 
Tanarul de 20 de ani a fost oprit de politisti miercuri, in Cheveresul Mare.Circula cu 98 de kilometri la ora si a fost inregistrat cu aparatul radar, iar oamenii legii l-au tras pe dreapta pentru a-l amenda.

„Un barbat, in varsta de 20 de ani, a fost inregistrat de aparatul radar in localitatea Cheveresul Mare, din judetul Timis, circuland cu viteza de 98 km/h, iar in urma verificarilor efectuate s-a constatat faptul ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, spun cei de la IPJ Timis.

Tanarul de 20 de ani s-a ales acum cu dosar penal pentru conducere fara permis.

Politistii de la rutiera au actionat, miercuri, intre 7-12 si 15-20, pe DJ592, tronsonul Timisoara-Lugoj. Au oprit pentru control 95 de autovehicule si au dat 74 de amenzi in valoare totala de 22.837 lei. Cele mai multe dintre ele au fost date soferilor care au circulat cu viteza prea mare.

„Totodata, au fost retinute 6 permise de conducere, dintre care 3 pentru efectuarea necorespunzatoare a manevrei de depasire si 3 pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe sectorul de drum respectiv.

Cu ocazia activitatilor de control desfasurate, politistii rutieri au constatat o infractiune la regimul circulatiei rutiere, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere”, transmit cei de la IPJ Timis.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006912 (s)