News Flash:

Restrictii de circulatie pana pe 14 august in zona Dumbravita-Giarmata din cauza lucrarilor

5 August 2021
503 Vizualizari | 0 Comentarii
restrictii circulatie

Restrictii de circulatie pe soseaua ce duce de la centura Timisoarei spre autostrada. Reprezentantii Consiliului Judetean Timis anunta lucrari pe o banda din DJ 691, tronsonul Dumbravita – Giarmata, cuprinse in proiectul de extindere a drumului spre A1.

 
„Pana in 14 august, o banda de circulatie, intre sensul giratoriu din proximitatea benzinariei Socar si centura Timisoarei, pe sensul de mers catre A1, va fi inchisa pentru frezare, completare material pietros, reciclare si asfaltare. Circulatia se va desfasura pe ambele sensuri, insa pe banda de stanga si caseta de largire cu structura de balast”, au anuntat, joi, reprezentantii CJ Timis.

Acestia ii roaga pe soferi „sa evite zona pe cat posibil”.

CJ Timis a semnat inca din martie 2018 contractul pentru „Modernizare DJ 691: largirea la patru benzi a sectorului km 2+725 (sens giratoriu) – Centura Timisoara si Centura Timisoara – Autostrada A1 (km 12+975)”. Valoarea lucrarilor este de 80,34 milioane de lei, dintre care 66,48 de milioane de lei sunt bani europeni. Proiectul este desfasurat in parteneriat de Consiliul Judetean Timis, Primaria Timisoara si Primaria Dumbravita.

Soseaua care leaga Timisoara de autostrada, prin Dumbravita si Giarmata, va avea in cele din urma patru benzi de circulatie. Lucrarile ar trebui finalizate in octombrie 2022, dar nu prea se lucreaza asa cum ar trebui. Santierul a fost deschis in anul 2020, de societatea SC Tehnocer SRL.

La mijlocul lunii iulie, reprezentantii CJ Timis acuzau Primaria Timisoara ca „refuza sa emita ordinul de scoatere de sub tensiune a retelei de troleibuz”, pe tronsonul sens giratoriu – intrare in Dumbravita – centura Timisoarei. Tocmai de aceea, spuneau cei de la CJT, stagneaza lucrarile. In replica, oficialii PMT spuneau ca nu au refuzat sa emita ordinul, ci au cerut administratiei judetene sa prezinte un proiect tehnic de relocare a retelei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004929 (s)