News Flash:

Măsură oarecum blândă

Amendă în valoare de 52.000 de euro pentru FRF ca urmare a incidentele petrecute la meciul cu Kosovo

21 Septembrie 2023
158 Vizualizari | 0 Comentarii


După cum era de așteptat, Federația Română de Fotbal (FRF) a fost sancționată atât cu o amendă financiară, cât și cu restricții privind prezența spectatorilor la următorul meci desfășurat pe teren propriu. Potrivit informațiilor de pe site-ul oficial al FRF, Casa Fotbalului va trebui să plătească o amendă de 52.000 de euro. În plus, meciul cu Andorra, programat pe 15 octombrie, se va desfășura fără spectatori.

Totuși, există o veste bună, deoarece copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit pe stadion (cu un adult însoțitor la fiecare zece copii), ceea ce înseamnă că "Tricolorii" vor beneficia, în cele din urmă, de sprijinul fanilor pe teren propriu.

Conform aceleiași surse, capetele de acuzare au inclus afișarea și scandarea de mesaje politice, comportamentul rasist al suporterilor, utilizarea torțelor, aruncarea de obiecte pe teren și blocarea zonelor de acces public.

Având în vedere cele cinci capete de acuzare în total și recidiva României în acest sens, sancțiunea aplicată de UEFA poate fi considerată una relativ blândă.

La meciul de pe Arena Națională, grupul de suporteri "Uniți Sub Tricolor" a afișat un banner cu mesajul "Kosovo e Serbia" și a scandat lozinci similare. Meciul a fost întrerupt timp de aproape 60 de minute din cauza acestor incidente.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005245 (s)