News Flash:

Laurentiu Reghecampf regreta ca n-a divortat mai devreme de Anamaria Prodan. Care a fost, de fapt, adevaratul motiv al separarii

30 Mai 2022
374 Vizualizari | 0 Comentarii
Reghecampf

Laurentiu Reghecampf a devenit tatic de curand si a decis sa fie mai transparent ca niciodata, mai ales ca viata lui personala s-a schimbat radical. Antrenorul a fost invitat in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D si a abordat, asa cum era de asteptat si subiectul legat de divortul dintre el si Anamaria Prodan.

Laurentiu Reghecampf este o persoana care tine foarte mult la principiile lui si care are incredere orbeste in persoana de langa el. Inca de anul trecut, de cand a anuntat divortul dintre el si Anamaria Prodan, speculatiile legate de motivul real al despartirii au existat aproape in fiecare zi. Reghe a decis sa nu vorbeasca despre asta, ci sa se concentreze mai mult pe relatia pe care o are in prezent cu mama baiatului sau, Corina.

Totusi, luat la intrebari de Denise Rifai, Laurentiu a recunoscut ca unul dintre motivele pentru care a depus actele de divort a fost episodul dintre fosta lui sotie si Dan Alexa. Faptul ca cei doi s-au certat si s-au palmuit ca un cuplu care are probleme, iar imaginile au devenit virale, l-a deranjat foarte mult pe Laurentiu care a actionat in consecinta. 

”Nu (n.r. nu ar mai fi divorțat) , pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce face Anamaria. Eu merg pe premisa să am încredere în omul de lângă mine, niciodată nu m-am gândit la acest lucru. Când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu ea, eram în Dubai cu cei doi băieți, n-am putut să-i spun lui Bebe. Am luat eu decizia, am încercat pe parcurs să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău dacă am făcut anumite lucruri și i-am dat anumite speranțe, dar cel mai sănătos pentru amândoi era să punem căpăt atunci”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005877 (s)