News Flash:

Dosar penal pentru un barbat care a sustinut pe Facebook ca Spitalul Victor Babes din Timisoara este gol

5 Noiembrie 2021
337 Vizualizari | 0 Comentarii
dosar penal

Ancheta a politistilor timisoreni de la Sectia 1 dupa ce un barbat a sustinut intr-un videoclip live, pe Facebook, ca Spitalul Victor Babes din Timisoara ar fi gol. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru raspandirea de informatii false.
  
Individul este unul dintre sustinatorii teoriilor conspirationiste care cred ca spitalele sunt de fapt goale, si nu pline de pacienti cum spun autoritatile.

Spitalul Victor Babes din Timisoara nu este singurul in curtea caruia barbatul a intrat pentru a transmite live ceea ce, sustinea el, ar fi un spital gol. Barbatul a mai facut transmisiuni si din curtea Spitalului Judetean Arad, respectiv a Spitalului Judetean Timisoara.

Videoclipurile lui au ajuns acum, prin retelele de socializare, si in atentia politistilor care au deschis un dosar penal pentru raspandire de informatii false.

„Avand in vedere imaginile video aparute in spatiul public pe o platforma de socializare, in care un barbat afirma faptul ca, s-ar afla la o unitate spitaliceasca din municipiul Timisoara, iar toate informatiile prezentate de autoritati cu privire la aglomerarea spitalului respectiv cu pacienti confirmati pozitiv cu infectia virusului SARS COV-2 ar fi false, politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Urbana Timisoara s-au sesizat din oficiu sub aspectul savarsirii infractiunii de “comunicare sau raspandire, prin orice mijloace, de stiri, date sau informatii false ori de documente falsificate, cunoscand caracterul fals al acestora, daca prin acestea se pune in pericol securitatea nationala”, fiind intocmit un dosar penal in care se fac cercetari in vederea clarificarii situatiei de fapt si luarea masurilor legale care se impun”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005378 (s)