News Flash:

Natanticu, parere sincera despre participarea Biancai Dragusanu la Asia Express. ”Eu as fi acceptat asta”

2 Noiembrie 2021
584 Vizualizari | 0 Comentarii
Natanticu

Cosmin si Eliza Natanticu sunt una dintre cele mai competitive echipe din Asia. Familia Natanticu se completeaza perfect, dar oare lucrurile ar mai fi fost la fel daca Cosmin nu ar fi plecat cu Lizi in Asia? Comediantul a primit propunerea din partea producatorilor de a participa la acest concurs alaturi de Viorel Dragu sau Costel Bojog.

Cosmin Natanticu nu este deloc strain de lumea mondena. Actorul a urcat pe cele mai mari scene ale tarii noastre, dar nimic nu se compara cu adrenalina de la Asia Express. Comediantul si-a luat sotia si au pornit in aventura vietii lor. Cei doi formeaza una dintre cele mai competitive echipe, dar mereu este loc de mai bine. Cosmin Natanticu stie ce ar vrea sa schimbe acum la echipa lui, dar stie si ce echipe nu s-au potrivt emisiunii.


Asia Express este un format destul de greu care nu testeaza doar rezistenta fizica. Cei care au spus da concursului au stiu de la inceput la ce s-au inhamat. Dupa parerea lui Cosmin Natanticu, cea mai bine platita concurenta din istoria Asia Express, Bianca Dragusanu, nu avea ce cauta acolo.


”A fost la un moment dat cand, printre concurenti, erau si Bianca Dragusanu cu sora ei. Ele nu se asteptau sa fie atat de greu. Oamenii de acasa cred ca totul e facut la montaj. Si Bianca a dat de greu. Ca trebuie sa care, ca trebuie sa te milogesti, ca sunt oameni care te refuza. La un moment dat, a zis ca nu mai poate, ca e o prostie, ca vrea sa plece. Gina, care prezenta atunci, le-a inlocuit cu fetele care trebuiau sa plece acasa pentru ca fusesera eliminate (n.r. Iuliana Luciu si Margherita de la Clejani). Eu personal as fi acceptat asta”, a povestit Cosmin Natanticu, intr-un podcast. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005299 (s)