News Flash:

Cum isi protejeaza amanta lui Putin averea. Alina nu vrea sa treaca prin aceeasi experienta neplacuta ca oligarhii rusi

8 Aprilie 2022
519 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina

Toate persoanele care au legatura cu Vladimir Putin au inceput sa se teama pentru vietile lor, dar si pentru averile lor. Cei care au sume cu multe zero-uri in conturi si-au luat deja masuri de siguranta pentru a-si proteja conturile. Printre acestia se numara si Kabaeva, presupusa amanta a lui Vladimir Putin care a fost speriata de masurile care s-au luat impotriva Rusiei.

Alina Kabaeva a inceput sa se gandeasca serios sa isi protejeze averea, mai ales dupa ce Putin a fost luat in vizor. Oligarhii rusi si-au pierdut deja milioane de euro, dar Alina nu vrea sa treaca prin asta, asa ca si-a luat masuri de siguranta. 

La jumatatea lunii martie, activistii din Elvetia au creat o petitie catre autoritatile elvetiene pentru a o expulza din tara pe presupusa iubita a lui Vladimir Putin (69 de ani), fosta mare sportiva Alina Kabaeva (38). Totul ca urmare a invaziei din Ucraina.

Alina Kabaeva ar avea un salariu de 8 milioane de lire sterline la organizatie si s-ar teme sa nu intre sub incidenta sanctiunilor impuse de tarile occidentale persoanelor care au conexiuni cu regimul Putin. Kabaeva este in companie din 2014, desi nu a avut niciodata experienta media. 

Conform presei internationale, Putin o „ascunde' pe Kabaeva in Elvetia, alaturi de cei 4 copii ai lor. Kabaeva este o fosta gimnasta medaliata cu aur olimpic si ar avea o relatie veche cu dictatorul Rusiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005333 (s)