News Flash:

12 partide si un candidat independent s-au inscris la Biroul Electoral Judetean Arad

1 Noiembrie 2016
1165 Vizualizari | 1 Comentarii
BEJ
Biroul Electoral Judetean Arad mai are in analiza listele a inca doua formatiuni politice, dupa ce vineri erau afisate deciziile privind admiterea a zece liste de partide si a candidatului independent Lia Ardelean, despre care se stia ca si-au depus candidaturile pana joi la ora 24.00, termenul limita pentru depunerea candidaturilor. 
Cele zece partide ale caror liste au fost admise sunt: PNL, PSD, ALDE, UDMR, PRM, PMP, niunea Salvati Romania, Alianta Noastra Romania, Partidul Romania Unita, Partidul Socialist Roman. 
In analiza mai sunt Partidul Ecologist Roman si Alianta Electorala Alternativa Nationala 2016, constituita din Partidul Forta Pensionarilor (PFP), Partidul Social Democrat al Muncitorilor (PSDM), Partidul Comunitar din Romania (PCDR) si Partidul Comunistilor, din cele patru partide la Arad stiindu-se ca exista doar PFP si PSDM, dar fara o activitate vizibila. 
Potrivit presedintelui BEJ Arad, judecator Mariana Cioara, de principiu a fost validata depunerea candidaturilor, dar se va sti care liste au ramas definitiv in cursa doar dupa expirarea termenului legal de depunere si solutionare a contestatiilor. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007545 (s)