News Flash:

Eveniment special organizat de Colterm

„Ziua Porților Deschise” la Centrala Hidroelectrică, în data de 20 iulie

13 Iulie 2023
245 Vizualizari | 0 Comentarii

Cu ocazia sărbătoririi anuale a Zilei Energeticianului, care are loc în data de 20 iulie, Colterm S.A. organizează un eveniment special intitulat „Ziua Porților Deschise” la Centrala Hidroelectrică, cunoscută și sub numele de „Nodul Hidro”, recunoscută și ca Uzina de apă de către locuitorii din Timișoara.

Cei interesați vor avea oportunitatea de a vizita una dintre cele mai vechi și importante vestigii industriale din Timișoara - Uzina Hidroelectrică Timișoara, un veritabil muzeu al tehnicii. Aceasta este amplasată pe strada Frederic Chopin nr.1, în Cartierul Fabric (în apropiere de noul Parc al Uzinei). Accesul publicului va fi permis începând cu ora 14:00, iar programul se va încheia la ora 22:00.

Vizitatorii vor putea admira mașinile și utilajele care datează din perioada imperială și care au fost remarcabil conservate de-a lungul timpului, precum și fascinanta sală de lemn. De asemenea, copiii se vor putea bucura de o zonă special amenajată pentru ei, care include un tobogan gonflabil unde se pot juca și distra.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1093 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004696 (s)