News Flash:

Zelenski, mesaj ferm pentru Vladimir Putin. „Du-te acasa si protejează vorbitorii de rusa”

4 Martie 2022
690 Vizualizari | 0 Comentarii
Zelenski si Putin

Presedintele Zelenski a postat pe pagina lui de Facebook un nou discurs in care i se adreseaza direct lui Putin si il invita sa stea la discutii fata in fata "pentru ca asta este singura modalitate de a opri acest razboi. Nu atacam Rusia si nu intentionam sa o atacam. Ce vrei de la noi? Lasa-ne pe pamantul nostru. Stai cu mine la masa. Doar nu la 30 de metri distanta”.


Afirmatatia presedintelui ucrainean este un apropo ironic la atitudinea pe care Putin a avut-o fata de liderii Uniunii Europene si NATO. Inainte de invazia Rusiei in Ucraina, demnitarii au fost invitati la Moscova pentru discutii, dar au fost primiai intr-o atmsofera ostila intr-un mod simbolic, asezati la o masa lunga de 30 de metri, cu ei intr-o parte si liderul de la Kremlin de cealalta parte.

”Au vrut sa ne distruga de multa ori. Au dat gres. Noi am trecut prin atat de multe. Si daca cineva isi imagineaza ca ne vom speria, vom fi infranti sau ne vom preda, atunci acel cineva nu stie nimic despre Ucraina. Si nu are nicio legatura cu Ucraina. Du-te acasa si protejeaza vorbitorii de rusa. Nu peste tot in lume, ci in propria ta tara”, a mai spus presedintele Ucrainei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006497 (s)