News Flash:

Zanni a pus mana pe banii castigati la Survivor Romania. Ce are de gand sa faca cu ei? ”Sa muriti de ciuda!”

4 August 2021
482 Vizualizari | 0 Comentarii
zanni

Zanni este fericitul norocos care s-a intors acasa cu trofeul Survivor Romania 2021. Competitia acerba le-a testat cele mai nebanuite limite, iar cei care au avut rezistenta si determinare au ajuns pana in finala.

Atunci cand a decis sa participe la Survivor, unicul gand al lui Zanidache, tanarul de sub aripa protectica a lui Velea a fost de a se intoarce acasa cu marele premiu. Inca de la inceput Zanni a vrut sa isi ia o casa, dat fiind faptul ca a crescut intr-un camin de nefamilisti. Castigatorul nu a uitat nicio secunda cine i-a fost alaturi pe tot parcursul competitiei si cine nu, iar pentru cei care au ras de el a avut un mesaj foarte ferm.

”Am venit sa vizionez un apartament, asta in ciuda celor care au spus ca eu cu premiul o sa imi iau numai stupefiante. Sa muriti de ciuda, ca dorm eu in pat si voi pe langa. Sunt baiat cuminte, eu nu fac niciodata, eu nu dreg. Vreau sa am casa mea, linistea mea. Sa chem o femeie frumos, sa gateasca intr-o bucatarie frumoasa, sa vada un baiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim in casa”, a spus Zanni.

Zanni se pare ca se tine de cuvant, iar cei 50.000 de euro ii va investi intr-un apartament. Momentan, aceasta a vizionat o astfel de locuinta intr-un cartier rezidential din Bucuresti, acolo unde ar putea fi coleg cu cei din trupa 5GANG.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006387 (s)