News Flash:

O veste bună pentru timișoreni

Târgul de Crăciun va fi inaugurat pe 26 noiembrie

16 Octombrie 2023
172 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a decis să schimbe data de începere a Târgului de Crăciun. Astfel, evenimentul nu va mai deschide porțile de Ziua Națională a României, cum s-a întâmplat în anii precedenți, ci va fi inaugurat pe data de 26 noiembrie. Ultima zi a târgului va fi pe 7 ianuarie 2024.

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a anunțat că este în căutare de comercianți interesați să-și vândă produsele în cadrul Târgului de Crăciun. Persoanele interesate pot depune dosarele de înscriere la sediul Casei de Cultură din Timișoara (str. Miron Costin nr.2) până pe 20 octombrie, între orele 09.00 și 12.00, sau le pot trimite pe adresa de e-mail boe•ccmt.ro până pe 22 octombrie.

La târg pot participa producători sau comercianți de produse nealimentare cu specific de Crăciun, producători sau comercianți de produse alimentare (cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food, brânzeturi și produse tradiționale din carne, ciocolată, bomboane, zacuscă, conserve de casă etc.), precum și artiști plastici și meșteșugari cu o formă juridică constituită (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI).

„Întrucât procedura pentru activități recreative s-a desfășurat cu câteva luni în urmă, această sesiune de selecție se adresează doar categoriilor de comercianți menționate mai sus”, a precizat instituția.

Formularul standard de înscriere poate fi găsit AICI, iar regulamentul târgului poate fi consultat AICI.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005982 (s)