News Flash:

Cum arata cafeneaua din Los Angeles inspirata din „Squid Game”, serialul de pe Netflix

17 Iunie 2022
349 Vizualizari | 0 Comentarii
squid

Fenomenul „Squid Game” este pe cale sa reinceapa. Noul sezon al serialului a fost deja anuntat si totul capata o noua dimensiune. Pe langa episoadele noi, a fost anuntat si un concurs inpirat din serial, iar asta nu este tot. In lume se gaseste deja prima cafenea cu tematica inspirata din celebrul serial de pe Netflix.

Los Angeles surprinde din nou. Una dintre cele mai populare cafenele, Carrera Cafe, s-a transformat peste noapte si a devenit locul de intalnire al fanilor serialului „Squid Game”. Totul este inspirat din serial, de la meniu si pana la decor. Primii clienti care au trecut pragul cafenelei au fost chiar actorii din „Squid Game”. 

„Squid Game” a fost unul dintre cele mai urmarite seriale din ultima vreme si, fara doar si poate, Netflix poate spune ca a dat lovitura. Fenomenul „Squid Game” a cucerit iremediabil peste 100 de tari, iar acum suspansul este din ce in ce mai mare: vom avea sau nu parte de sezonul doi?

„A fost nevoie de 12 ani pentru a aduce la viata primul sezon al Squid Game anul trecut. Dar au fost nevoie de 12 zile pentru ca „Squid Game” sa devina cel mai popular serial Netflix de pana acum.

Cu siguranta exista multa presiune asupra modului de realizare a sezonului 2 ca sa fie si mai bun. Stiu ca multi dintre fani si publicul larg s-au bucurat foarte mult de idea continuarii seriei dar intr-adevar ne concentram pe cum sa-l facem si mai interesant pentru public”, arata scrisoarea producatorului postata de Netflix.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005033 (s)