News Flash:

Cu ce se ocupa Silvia Popescu in prezent. Nu s-a mai auzit nimic de ea de cand a castigat „Bravo, ai stil!”

17 Iunie 2022
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Silvia

Silvia Popescu a fost prima castigatoare de la „Bravo, ai stil!”. Aceasta nu a plecat o data acasa cu marele premiu, ci de doua ori. Silvia a reusit sa ii impresioneze pe toti cu abilitatile ei in materie de stil, asa ca a pus mana pe doua miliarde de lei vechi. Desi suma nu a fost deloc una de neglijat, se pare ca Silvia nu a stiut cum sa-i investeasca cu cap.

Invitata mai demult in cadrul unei emisiuni, Silvia Popescu, marea castigatoarea de la „Bravo, ai stil” a spulberat asteptarile fanilor. Multi dintre cei care au sustinut-o in competitia de pe Kanal D se asteptau ca aceasta sa isi fi schimbat radical viata si sa fi locuit la momentul de fata intr-o casa luxoasa. Din pacate, Silvia a ales un alt traseu pentru ea si pentru fiica ei, Evolette. Cele doua locuiesc in continuare in chirie si nu neaparat pentru ca vedeta nu ar avea bani, ci pentru ca ii investeste in alte mofturi. Fanii Silviei au ramas uimiti sa afle ca vedeta a trecut prin momente groaznice, a fost amanta unui barbat puternic si a pierdut si o sarcina. Despre toate astea, Silvia a povestit cu Mihai Ghita.

„Nu suport saracia. Ca sa-mi cumpar pantofi mi-am amanetat lustra. De aceea ma aflu inca in chirie in Dristor. Stau intr-un apartament de 60 de metri patrati, unde ma coplesesc hainele, accesoriile si greutatea mintii mele. Am fost amanta cuiva. In doua saptamani, am facut testul. Am ramas insarcinata. Am pierdut sarcina peste trei luni.” a povestit Silvia Popescu la emisiunea „In oglinda”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006429 (s)