News Flash:

Ce mesaj a transmis sotia lui Zelenski Romaniei, dar si celorlalte state care au primit refugiati

22 Martie 2022
550 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana

Olena Zelenska i-a multumit primei doamne a Frantei, Brigitte Macron, si sotiilor altor lideri care s-au implicat pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi din Ucraina, scrie The Guardian.

De asemenea, ea le-a multumit europenilor care i-au adapostit si ajutat pe refugiatii ucraineni, spunand ca merita un premiu Nobel pentru pace.

„Vreau sa le multumesc tuturor europenilor care ne ajuta acum poporul, le ofera case, ii hranesc, ii incurajeaza...
La fel ca noi, nu erati pregatiti sa aveti atat de multi oameni traumatizati in tara voastra. Dar felul in care ati reactionat merita un premiu Nobel colectiv pentru pace.
Ucrainenii sunt oameni minunati si foarte recunoscatori. Copiii nostri nu vor uita niciodata ce ai facut pentru noi”, a spus sotia presedintelui ucrainean.
In 7 martie, ​​Olena Zelenska a publicat mai multe fotografii ale unor copii care au murit in atacurile militarilor rusi in Ucraina si a facut apel la presa internationala sa spuna ce se intampla in tara sa:

„Fac apel la toata mass-media onesta din lume! Spuneti acest adevar teribil: invadatorii rusi ucid copii. Si ei o fac deliberat, trag pentru a ucide, pentru a ne ingenunchea, pentru a impiedica ajutorul umanitar.
Aratati-le femeilor rusoaice – spuneti-le ce fac fiii lor in Ucraina! Aratati-le aceste fotografii femeilor rusoaice – barbatii vostri, fratii, compatriotii ucid copii ca ai vostri! Si voi sunteti responsabile personal de moartea fiecarui copil ucrainean pentru ca va dati consimtamantul tacit pentru aceste crime”., informeaza hotnews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006665 (s)