News Flash:

Iti doresti un animal de companie? Iata ce ti se potriveste in functie de zodie

4 Noiembrie 2013
1468 Vizualizari | 0 Comentarii

 Iţi doreşti un animal de companie, dar nu te poţi decide ce ţi s-ar potrivi cel mai bine, prezenţa căruia te-ar face fericit sau care este cel mai potrivit felului tău de a fi?

Pentru a-ţi uşura alegerea, merită să descoperi, printre altele, ce animal de comoanie ţi s-ar potrivi în funcţie de semnul astral sub care te-ai născut.

Berbec

Pentru energia şi spiritul de aventură specific nativilor din Berbec ar fi perfect un caine activ, zburdalnic chiar.

Pe de altă parte, deciziile celor din zodia Berbec sunt de cele mai multe ori spontane, impulsive, aşa că alegerea animalului de companie va fi la fel de scurtă şi fără prea multe dileme. Cand îl va vedea, va ştii că trebuie să fie al lui.

Taur

Pentru temperamentul nativului din Taur, se potriveşte de minune fie un caine  pufos, “dulce” care să se strecoare printre picioarele lui în dimineţile de duminică, fie o pisicuţă care să toarcă cand o mangaie.

De fapt, Taurul are nevoie de un animal de companie care să îi completeze starea de confort şi de siguranţă.

Cel mai bun animal de companie trebuie să fie un tovarăş adevărat şi constant – o rasă de caine cum ar fi un Border Collie este ideală.

Gemeni

Un animal de companie vorbăreţ, cum ar fi un papagal, ar fi ideal pentru nativul din Gemeni.

Pentru dorinţa de varietate a Gemenilor putem lua în considerare chiar şi un cameleon, iar în concordanţă cu umorul caracteristic, pe nativul din Gemeni l-ar putea împlini chiar şi prezenţa unui dihor jucăuş.

In cazul în care cele de mai sus sunt totuşi prea exotice, o pisică poate fi animalul de companie perfect al unui nativ din Gemeni.

Rac

Cel născut sub semnul astral Rac este renumit pentru dorinţa de siguranţă şi de linişte familială, tocmai de aceea are nevoie de un caine de paza bun, loial, afectuos.

Compania, devotamentul şi protecţia unui astfel de animal i-ar face foarte bine nativului din Rac. Unul dintre cei mai devotaţi caini este Labrador Retriever.

Dacă eşti Rac chiar şi un acvariu cu peşti ţi-ar fi un real suport psihic.

Leu

Aşa cum probabil vă aşteptaţi, nativul din Leu are o afinitate specială pentru feline – o pisică mandră, superbă, care să se comporte precum şeful casei ar fi ideală pentru acesta.

Exuberantul Leu s-ar bucura şi de compania unei păsări cu penaj magnific, cum ar fi Macaul.

Fecioară

Cel mai bun animal de companie pentru cei născuţi sub semnul astral Fecioară este cel pe care îl ia de la un adăpost, de pe stradă, făcand astfel un serviciu.

Dacă eşti Fecioară te vei ataşa trainic de un animal de companie careare nevoie de suportul şi grija ta constante. Ideale ar fi rasele de caini precum Ciobănesc German, care este predispus la afecţiuni.

In niciun caz nu ţi s-ar potrivi un caine agitat precum Chihuahua.

Balanţă

Semnul astral Balanţă are nevoie de pace şi armonie în casă, de aceea orice animal de companie şi-ar alege trebuie să nu fie agresiv sau agitat.

Nici un animal prea nedisciplinat sau sensibil nu este ceea ce şi-ar dori o Balanţă, ci mai degrabă un animal afectuos, sociabil, bland cum ar fi un Cavalier King Charles Spaniel sau o pisică siameză.

Scorpion

Cel mai bun animal de companie pentru nativul din Scorpion este unul complex, emoţional, profund, adaptat perfect personalităţii secretoase a Scorpionului.

Dacă eşti Scorpion s-ar putea ca cel mai bun prieten să fie o pisică misterioasă care se comportă ca şi cum ar controla lumea.

S-ar putea să îţi starnească interesul, ba chiar să te fascineze şi un animal exotic cum ar fi un şarpe sau un scorpion. Ce-i drept, acestea din urmă sunt mai greu de crescut în casă.

Săgetător

Cel mai bun prieten al nativului din Săgetător poate fi un caine simpatic, vesel, prietenos, fericit.

Aşadar, cel mai bine ar fi să caute compania unui Golden or Labrador retriever, Lhasa Apso sau Shih Tzu.

Capricorn

Dacă eşti un Capricorn autentic înseamnă că îţi petreci cea mai mare parte din timp înafara casei, de aceea animalul tău de companie nu trebuie să aibă nevoie de prea multă atenţie, grijă, timp la dispoziţie.

In plus, vei alege sigur un caine scump, de rasă pursange şi un stil de viaţă pretenţios, exact ca al tău.

O pisică persană te-ar putea fascina şi poate deveni şi cel mai bun prieten al tău.

Vărsător

Pentru gusturile tale eclectice, ai nevoie de un animal de companie neobişnuit, exotic. Te vei simţi foarte bine cand prietenii tăi se vor şoca la vederea unui şobolan fără păr circuland degajat prin casă.

Un peşte exotic, o iguana, un porc domestic sunt alte variante care ţi s-ar potrivi.

Peşti

Ai tendinţa naturală de a te conecta emoţional, psihic cu animalele care îţi vor fi tovăraşi la drum lung. Vei ştii imediat cum îl vei vedea că este cel pe care trebuie să îl cumperi, fără să ţi se potrivească o rasă sau o specie anume.

Cei mai mulţi Peşti nu sunt de acord cu creşterea animalelor în captivitate, de aceea li se potriveşte o altă formă de interacţiune cu animalele, cum ar fi vizita şi îngrijirea lor în mediile special create pentru ele.

Te-ai bucura foarte mult şi de legătura profundă pe care ai crea-o dacă ai înota cu delfinii, de exemplu.

Sursa: One.ro


berbec taur gemeni un animal rac leu scorpion capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005874 (s)