News Flash:

Vesti bune pentru Gigi Becali

10 Martie 2014
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
gigi becali
Gigi Becali incepe saptamana cu vesti bune. Avocatii omului de afaceri au obtinut urgentarea judecarii recursului privind cererea sa de intrerupere a pedepsei.

Instanta va hotari mai repede daca il elibereaza pe Gigi Becali pentruoperatie. Recursul avocatilor sai se judeca intr-o saptamana, pe 18 martie, informeaza Romania TV.

Initial, recursul facut de Gigi Becali si avocatii sai dupa respingerea cererii privind intreruperea pedepsei in vederea unei operatii la coloana vertebrala urma sa fie judecat pe 25 martie. Avocatii omului de afaceri au depus, insa, o cerere de urgentare si au obtinut devansarea termenului cu o saptamana, astfel ca Gigi Becali are sanse ca perioada de suferinta sa ii fie scurtata.

Intre timp, la Penitenciarul Poarta este in continuare agitatie. Ultimii trei detinuti-vedete ajunsi in inchisoare, Ioan si Victor Becali si Cristi Borcea, incearca si ei sa iasa din inchisoare si au primit vizitele avocatilor, pentru a discuta despre demersurile ce se impun in perioada urmatoare.

De asemenea, cei trei primesc zilnic vizite din partea rudelor si a prietenilor, ei fiind inca in carantina si neavand un numar limitat de vizite, cum vor avea dupa expirarea termenului de 21 de zile.

gigi becali vesti bune operatie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032612 (s)