News Flash:

Soferii timisoreni se REVOLTA pe autoritati

10 Martie 2014
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
Zeci de gropi au apărut în asfaltul de pe străzile Timişoarei după trecerea iernii. Şoferii fac slalom printre gropi şi sunt nemulţumiţi că autorităţile, în loc să toarne asfalt, au pus pietriş. La nivelul Timişoarei au fost identificate de Primărie mai puțin de 100 de gropi, apărute în urma vremii ploioase din timpul iernii şi a schimbărilor bruşte de temperatură care au condus la distrugerea asfaltului. Soluţia găsită de autorităţi a fost umplerea acestora cu pietriş.
Conducătorii auto spun că îşi strică maşinile din această cauză, dar există şi pericolul unui accident, din cauză că trebuie să le ocolească şi intră pe celălalt sens de circulaţie: „Mi s-a strambat roata din dreapta faţă”, – Din cauză că aţi dat peste gropi? ”Da, am dat dintr-o dată“, „Imi distrage atenţia de la o mai bună coordonare în trafic, să şofez. Maşina se uzează“, „Trebuie să reduci viteza, să fii atent la maşini“.
„Sunt măsuri provizorii. Noi trebuie să ajungem ca nicio stradă din municipiul Timişoara să nu mai fie neasfaltată, respectiv să ajungem să nu mai avem gropi de plombat niciunde în oraş. Şi peste tot să avem covor asfaltic de calitate, să scăpăm o dată de această situaţie foarte neplăcută cand străzile Timişoarei sunt pline de gropi“, afirmă Nicolae Robu, primarul Timişoarei.
Campania de plombare a gropilor apărute în carosabil va începe în Timişoara în această lună, potrivit administraţiei locale. Digi24.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 33 queries | Mysql time :0.041937 (s)