News Flash:

VREMEA la inceput de saptamana. PROGNOZA METEO pentru luni si marti

10 Martie 2014
954 Vizualizari | 0 Comentarii
Luni, în sudul si sud-estul tarii cerul va fi temporar noros însa doar pe arii restrânse, mai ales dimineata, vor cadea precipitatii slabe sub forma de ploaie si cu totul izolat si trecator sub forma de lapovita sau ninsoare. La munte izolat va ninge. În restul teritoriului cerul va fi variabil.
Vântul va continua sa prezinte intensificari în majoritatea zonelor, cu rafale în cursul zilei în Baragan, Dobrogea si sudul Moldovei de peste 50...60 km/h, iar în zona montana înalta va continua sa sufle tare, rafalele depasind 70...80 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 si 14 grade, iar cele minime în general între -6 si 2 grade.
LA BUCURESTI:
Luni, cerul va fi temporar noros si în cursul zilei trecator va ploua slab. Vântul va mai avea intensificari în prima parte a intervalului, apoi va deveni slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima de 0...2 grade.
ÎN TARA:
Marti, vremea se va încalzi usor astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 si 15 grade, cele mai ridicate valori fiind în regiunile nord-vestice, iar cele minime se vor încadra între -4 si 4 grade, usor mai coborâte în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari în sudul tarii, unde, mai ales în cursul zilei, izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va avea intensificari în estul teritoriului cu viteze ce mai pot depasi 50 km/h, si la munte unde, pe creste se mai pot depasi 70 km/h. În restul teritoriului vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Mediafax.ro

v ntul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 33 queries | Mysql time :0.047503 (s)