News Flash:

Ultimul bilant al inundatiilor in Teleorman: 300 de gospodarii si 800 de hectare de teren afectate

10 Martie 2014
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
Aproape 300 de gospodarii si anexe gospodaresti din 12 localitati ale judetului Teleorman sunt în continuare inundate, luni, apele revarsate ale mai multor râuri si pâraie afectând, de asemenea, aproximativ 800 de hectare de teren, dar si infrastructura rutiera pe mai multi kilometri.
Potrivit ultimului bilant furnizat, luni, de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Teleorman, sunt afectate de inundatii orasul Videle si comunele Tatarastii de Sus, Tatarastii de Jos, Didesti, Necsesti, Ciolanesti, Beuca, Frumoasa, Balaci, Orbeasca, Stejaru si Vârtoapele, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Luni dimineata, în aceste localitati 152 de gospodarii, curti si gradini sunt în continuare inundate, 133 anexe gospodaresti sunt avariate, iar apa balteste pe suprafete întinse de teren, respectiv pe 38 de hectare de paduri, 533 hectare de teren arabil si 250 hectare de pasuni. Viiturile au avariat, în cele 12 localitati, un pod, 25 de podete, 1.100 de metri de drum judetean si peste 20 de kilometri de drumuri comunale.
De asemenea, din cauza inundatiilor 573 de fântâni au fost afectate, autoritatile recomandând populatiei sa nu consume apa din aceste puturi întrucât exista pericol de îmbolnavire. În localitatile riverane râurilor, unde exista zone expuse riscului de inundatii, comitetele locale pentru situatii de urgenta au luat masuri pentru avertizarea populatiei si au identificat locuri de refugiu, trasee de evacuare si zone de acordare a primului ajutor pentru persoanele care ar putea fi surprinse de viituri. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 33 queries | Mysql time :0.039577 (s)