News Flash:

Unghii ovale sau migdale – care ti se potrivesc cel mai bine?

31 August 2022
310 Vizualizari | 0 Comentarii
Unghii ovale sau migdale

Majoritatea femeilor au experimentat de-a lungul timpului cu diferite forme de unghii, mai ales că la salon, tehnicianul de unghii poate oferi exact forma de unghii dorită. Poate că până acum aveți și câteva forme de unghii pe care le preferați sau care se pretează cel mai bine stilului personal de viață, dar v-ați gândit vreodată ce forme de unghii vi se potrivesc cel mai bine? De la unghii pătrate la unghii balerină, există o multitudine de stiluri care au un impact diferit asupra aspectului general al manichiurii.

Iată trei dintre cele mai populare forme de unghii pentru care optează majoritatea femeilor mai ales atunci când beneficiază de o manichiură la salon:

Unghii ovale

Forma clasică ovală a unghiei este cea mai cunoscută, deoarece toate femeile au avut la un moment dat unghii ovale. Marginile ușor curbate ale unghiilor oglindesc curba cuticulei, oferind un aspect simetric. Vârful unghiei este mai degrabă rotunjit decât tocit, ceea ce face ca unghiile ovale să fie perfecte pentru persoanele care doresc să-și alungească sau să își subțieze degetele. Unghiile ovale sunt, de obicei, destul de scurte și elegante, așa că sunt forma perfectă pentru femeile care doresc o manichiură discretă, dar stilată. Dacă lucrați cu unghii naturale, atunci forma ovală este cea mai ușor de obținut prin pilire. O regulă generală este aceea că unghiile ar trebui să fie un pic mai lungi decât vârful degetelor pentru a obține o formă perfect ovală. Puteți pur și simplu să piliți și să rotunjiți marginile unghiilor pentru a obține acest aspect.

Unghii migdală

Nu confundați unghiile migdală cu unghiile ovale, deoarece există diferențe subtile, dar foarte distincte între cele două. Acest stil de unghii reflectă forma unei migdale. Formele de unghii migdală ar trebui să aibă întotdeauna un vârf mai mic și mai ascuțit decât baza, în timp ce arată în continuare foarte elegant. Forma unghiilor migdală este mai discretă decât forma unghiilor Stiletto, totuși unghiile migdală sunt mai lungi decât unghiile ovale, ceea ce înseamnă că alungesc și mai mult degetele. Unghiile naturale se vor lupta să susțină un șablon de unghie migdală fără să se rupă, așa că sunt de obicei întărite cu gel sau acril. La îndepărtarea gelului sau acrilului, tehnicianul va folosi acetonă. Luați în considerare acest lucru dacă aveți unghii naturale fragile și pielea sensibilă, deoarece acetona usucă unghiile și irită pielea.

Unghii balerină

Forma de unghii balerină a devenit populară în urmă cu câțiva ani, iar acum foarte multe femei de toate vârstele doresc unghii cu forma balerină. Unghiile balerină sunt mai lungi, dar se îngustează spre vârf, acolo unde sunt pilite drept, semănând astfel cu pantoful unei balerine. Unghiile balerină sunt adesea foarte lungi, ceea ce oferă loc pentru o formă de nail art dramatică și impresionantă. Fie că apreciați diferitele modele de unghii sau doriți să încercați tonuri de ombre, aceasta este forma perfectă de unghii pentru a experimenta diverse tipuri de nail art.


unghii ovale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007310 (s)