News Flash:

A fost insarcinata in fiecare an, in ultimii 20 de ani. Acum are 20 de copii si cea mai numeroasa familie din Romania

31 August 2022
2828 Vizualizari | 0 Comentarii
A fost insarcinata in fiecare an in ultimii 20 de ani Acum are 20 de copii si cea mai numeroasa familie din Romania

Georgiana Vacaru are 44 de ani si este din judetul Arges. Femeia a nascut de 20 de ori si se pare ca nu se va opri aici  „Daca Dumnezeu imi mai da copii, nu ii oprim”. Cum se descurca in rolul de mama a 20 de copii.

A fost insarcinata in fiecare an, in ultimii 20 de ani
Primul copil l-a adus pe lume la varsta de 19 ani, iar de atunci a nascut aproape in fiecare an. Femeia este mama a 20 de copii, in ultimii 20 de ani. Cel mai mare copil al sau are 23 de ani, iar cea mai mica este fiica pe care a nascut-o la inceputul anului 2020. Familia Vacaru este din comuna Stoenesti, satul Cotenesti si este cea mai numeroasa familie din Romania.

Intreaga familie traieste intr-o casa cu opt camere, in care parintii au amenajat dormitoare cu paturi suprapuse. Tatal pleaca la munca in fiecare primavara si toamna in strainatate, dar alocatiile copiilor raman principalul venit al familiei. De altfel, Georgiana a marturisit, acum ceva vreme, ca se descurca si-n gospodarie, pentru ca ai ei copii o ajuta cum pot.

”Ne descurcam bine, ii mai antrenez, haide sa facem lucrul asta, astia mai mari la fel, nu pot sa-i pun pe cei mici sa faca treburi de om mare, fiecare dupa puterea lui. Nu am ceva anume sa mi se para greu, mai greu mi se pare cand trebuie sa fiu plecata, cand mai nasc, sa plec de acasa cateva zile, atunci ca sunt cu gandul la ei, mi se face dor de ei. Va dati seama, am fost numai intre ei, cu ei…”, a spus mama copiilor.

Tatal copiilor: ”Dumnezeu ne-a binecuvantat”
Iosif, tatal copiilor, este de parere ca toti copiii sunt o binecuvantare din partea lui Dumnezeu. Acesta sustine ca se descurca asa cum poate si ca are grija sa nu-i lipseasca nimic familiei lui. Sotul Georgianei munceste de zor pentru a avea ce sa puna pe masa copiilor sai. Cert este ca barbatul nu se plange de acest lucru si spune ca totul este asa cum a vrut Dumnezeu.


”Asa a fost de la Dumnezeu, sa avem 10 fete si 10 baieti. Momentan, ne descurcam binisor, nu putem nici sa ne laudam, dar nici sa ne vaitam, suntem intre limite. Chiar daca multi isi pun semne de intrebare, cum se descurca, fiecare isi alege, cati vrea. Astea sunt conditiile, ma gandesc ca ar fi bine, toti sa aiba opinii, mai multi, mai putini. Altii cheltuie multi bani sa aiba un copil si nu le da Dumnezeu sau eu stiu care e situatia. Fiecare in directia lui. Asa cum v-am spus, puteam sa gasim si noi metode, nu suntem nici inculti, nici prosti…dar asa cum am spus, am lasat tot in voia lui Dumnezeu. Daca El ne-a binecuvantat si ne-a dat putere sa-i crestem, sa-i hranim si sa mergem mai departe”, a spus si tatal copiilor, la un post de televiziune, acum mai mult timp.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009125 (s)